Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Premier Coutinho" - Prioritou Coutinha je Anglicko. Záujem o neho majú Chelsea, Newcastle, United, Arsenal a Leicester. Hosťovanie v Bayerne končí 30. júna, ale hráč chce zostať v Mníchove do ukončenia Ligy Majstrov. Arthur už Barcelone a Juventusu oznámil, že zostáva. Messi: "Veľmi sa chcem vrátiť k súťaženiu". Finále vo Valencii 30. júna - Liga Endesa sa ukončí turnajom s účasťou 12 klubov v dňoch 17. až 30. júna. Zápasy sa budú hrať aj v pondelok, dnes môžeme spoznať kalendár La Ligy.

"Chcem sa vrátiť" - Sport cituje výroky Lea Messiho. "Na začiatku bude čudné hrať bez fanúšikov, ale v súčasnej situácii je to normálne". "Hovorilo sa o svetových pandémiách, ale nikdy som si nevedel predstaviť takéto dôsledky". "Získame dôležitých hráčov, ktorí boli zranení, bude to ako by sme začínali od začiatku". Arthur odmietol možnosť odchodu do Juventusu. Operácia získania Pjanića je však otvorená. Coutinho môže byť začlenený do "operácie Lautaro". La Liga ukončí sezónu 19. júla. Finálová fáza Ligy ACB sa odohrá vo Valencii.

"Liga bude" basketbalová liga sa dohrá vo Valencii v dňoch 17. až 30. júna. Barça a Joventut sa nachádzajú medzi 12 klubmi. Arthur povedal Barcelone, že nemá v úmysle prestúpiť do Juventusu a odmietol možnosť výmeny za Pjanića. Messi: "Pôjde o tú istú sezónu, ale všetci ju budeme prežívať inak". V Katalánskej futbalovej federácii budú postupujúci, ale nevypadne nikto. Postúpia najlepšie kluby zo skupín a niektoré kluby z druhých miest. Marta Xargay opúšťa basketbal na neurčito. Luci Pascua chce odohrať 20 sezón.

"Bale nie je z kameňa" - Gareth Bale poskytol rozsiahly rozhovor. "Keď na vás pískajú, strácate sebadôveru, hráte horšie a vtedy pískajú silnejšie". "Mali by sa snažiť vám pomôcť, aby ste hrali lepšie". Reprezentant Walesu priznáva, že správanie fanúšikov má vplyv na jeho hru. V tejto sezóne strelil v 18. zápasoch len 3 góly. Vo Valencii sa vráti basketbal! Odohrá sa dvojtýždňová fáza s 33. zápasmi. RFEF umožnila hrať zápasy aj v pondelok a piatok. Arthur zatvoril dvere pred Juventusom.

"Výmena stráže" - opory Realu v posledných rokoch (Ramos, Modrić, Carvajal, Varane...) majú zmluvy už len na 2 roky. Real musí začať hľadať nástupcov nenahraditeľných hráčov. Klub po Hazardovi sleduje Mbappého, Haalanda a Camavingu. Messi: "Chcem súťažiť". Leo považuje zápasy bez fanúšikov za výzvu. RFEF povolila hrať aj v pondelok aj napriek tomu, že predtým viedla spor s Tebasom práve v tejto veci. Liga ACB: finálová fáza sa odohrá vo Valencii v dňoch 17. až 30. júna. Osem regiónov vrátane Baleárov a Kanárskych ostrovov chce ďalšiu fázu otvárania ekonomiky.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.