Andrés Iniesta v rozhovore pre UEFA.com spomínal na finále Ligy Majstrov s United, ktorú získal v drese Barcelony. Záložník porozprával o zápase, v ktorom Barcelona pred 11 rokmi porazila Manchester United 2:0.

"Bol to jeden z najlepších zápasov, aké som odohral. Chcel som hrať kvôli tomu, čo to finále pre mňa znamenalo. Počas akcie na 1:0 som našiel malú medzeru a využil som to miesto, aby som zmenil rytmus a získal výhodu nad súperom. Videl som, že Samu bol napravo, prihral som mu a on sa ocitol zoči-voči brankárovi a výborne zakončil akciu," povedal Španiel, pričom opísal prvý gól Barcelony v spomínanom stretnutí.

"Hrali sme veľmi pokojne, dominovali sme v hre i v zápase. Behať za loptou je vždy veľmi ťažké a Manchester, aj napriek tomu, že hrá v Premier League, hrá veľmi bezprostredne a je zvyknutý na to, že drží loptu. Veľmi to súperov zraňuje," dodal Iniesta, ktorý nakoniec opísal Messiho gól: "Bol to veľkolepý gól, pekný a veľmi ťažký. Dosiahli sme na prvé treble, bolo to magické a výnimočné. Zapamätám si to navždy," dodal.

zdroj: fcbarcelona.com
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.