Katalánsky podnikateľ včera oznámil, že plánuje kandidovať na prezidenta FC Barcelona v nasledujúcich prezidentských voľbách. Pôjde o jeho druhý pokus od roku 2015, kedy kandidoval pod heslom Som Gent Normal [sme normálni ľudia; pozn. red.]. Vtedy získal 2033 podpisov, o 500 menej, než je limit na podanie kandidatúry.

Farré svoje úmysly zverejnil v programe “La Llotja de Que T’hi Jugues”. Na projekte pracuje už dlhší čas. Katalánec sa definuje ako zástanca nezávislosti Katalánska. V roku 2015 navrhoval vytvorenie špeciálneho sektora s organizovaným dopingom na Camp Nou a vlastnej cestovnej kancelárie FC Barcelona. Okrem toho prisľúbil odstrániť meno bývalého prezidenta klubu  Josepa Lluisa Núñeza z klubového múzea a umožniť prístup na zhromaždenie socios všetkým socios. Okrem toho plánoval zaviesť možnosť elektronického hlasovania.

Farré sa pripojil k Víctorovi Fontovi a Lluisovi Fernández Alimu, ktorí už oznámili svoju kandidatúru predtým. Je možné, že ďalším kandidátom bude Joan Laporta, ktorý plánuje oznámiť svoje rozhodnutie koncom tohto roka. Sandro Rosell na druhej strane ubezpečil, že sa určite nepokúsi vrátiť na post prezidenta Barcelony.

zdroj: as.com
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.