Jordi Alba bol včera jedným z hostí v programe El Hormiguero, v ktorom porozprával o domácej karanténe či obnovení sezóny.

Obnovenie sezóny

"Najprv sme trénovali v štvorčlenných skupinách. Chceme hrať, ale bez fanúšikov sa veľa zmení. Z tohto dôvodu prídeme o veľa."

Nová pravidlá

"Za pľuvanec môžete dostať žltú kartu. Videli sme to v Bundeslige, hráči sa neobjímajú, takmer neoslavujú. Je to iritujúce. Uvidíme, ako sa nám to podarí kontrolovať."

Zápasy každé tri dni

"Za mesiac odohráme všetky zápasy a potom nás čaká Liga Majstrov. Viem, čo môžem ja a moji spoluhráči kontrolovať. Budeme musieť byť veľmi opatrní."

Bez fanúšikov

"Hovoríme medzi sebou o mnohých veciach, dobrý aj zlých. Niekedy nebudeme dodržiavať pravidlá, ale pokúsime si na to zvyknúť."

Recepty na varenie

"Som zbláznený do ryže na kubánsky spôsob. Mám rád aj kašu, ale nie je to moje najobľúbenejšie jedlo, hoci to napísali na oficiálnej stránke Barcelony [smiech]. Budem sa musieť porozprávať s tým, čo to napísal."

Seriály

"Páči sa mi seriál 'La que se avecina'. Teraz sa chystám na dokument o Michaelovi Jordanovi."

zdroj: sport.es
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2020-05-29 12:07:33
Tak tá karta za pľuvanec je hovadina a hlavne pri rozhodcoch v Španielsku. Budú vidieť len tie, ktoré budú chcieť. A po ďalšie, hráč si v zápale boja isto spomenie, že si nesmie odpľuť.