Luis Suarez v rozhovore pre katalánsky denník Sport potvrdil, že má veľmi blízko k návratu na trávniky. Zdôraznil, že rehabilitácia počas karantény spôsobenej pandémiou koronavírusu bola netypická, ale doma tvrdo pracoval a telefonicky bol v kontakte s kondičným trénerom.

"Som veľmi spokojný. Na začiatku som niekoľko dní trénoval s Juanjom a potom som sa pripojil k mužstvu. Teraz už niekoľko dní trénujem normálne s mužstvom. Koronavírus mi pomohol získať trochu času, budem môcť hrať v zápasoch, v ktorých by som za bežných okolností nehral. Z tohto dôvodu som spokojný, ale vidím aj negatívny aspekt z dôvodu situácie, ktorú prežíva množstvo ľudí," povedal Uruguajčan.

Útočník sa chce vrátiť k súťaženiu, hoci vie, že zápasy bude iné, než doteraz: "Naše ambície zostali rovnaké: chceme vyhrať všetko, čo môžeme. Myslím si, že sme v dobrej forme a môžeme to dokázať. Sme v poriadku a máme v sebe radosť," ubezpečil.

Suarez bude aj naďalej trénovať so spoluhráčmi a podľa katalánskeho denníka Sport by mal od lekárov dostať zelenú už v priebehu nasledujúceho týždňa. Denník dodáva, že môžeme očakávať, že sa na trávniku objaví od prvej minúty už v prvom zápase po obnovení sezóny, teda na pôde Malorky. Ten sa pravdepodobne odohrá 14. júna.

zdroj: sport.es
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2020-05-29 14:37:16
dufajme že aj raketovi prospela prestavka a prišiel nato že je ako jedna derava ponožka medzi celými :D tak už nech tam nezavadzia a dokosa s ním :D
2020-05-29 22:23:46
Bodaj by nebol pripravený keď ohlodal pol Katalánska už ani stromy neostali, bude v lepšej forme ako bol už nech hra