Arturo Vidal poskytol rozhovor pre oficiálny web FC Barcelona. Rozprával predovšetkým o emóciách spojených s obnovením súťaže.

Návrat do tréningov

"Bol to fantastický pocit môcť sa vrátiť k tréningu v tréningovom centre, tieto dva mesiace karantény boli veľmi dlhé. Mám obrovskú radosť z toho, že som sa opäť mohol stretnúť so spoluhráčmi z mužstva. Vraciame sa do práce, cítime sa motivovaní, ale vieme, že nás čakajú veľmi dôležité mesiace. Je veľmi dobré, že sa nám podarilo vrátiť po tom, čo sa stalo. Rozprávali sme sa medzi sebou o tom, či niekto z nás mohol mať chorobu bez príznakov."

Káder

"Pre nás je veľmi dôležité, že Luis Suarez a ďalší hráči sa zotavili, pretože pôjde o dva intenzívne mesiace s množstvom zápasov v krátkom čase. Musíme byť na 100% pripravení zabojovať o trofeje. Vieme, že aj ostatní sa cítia motivovaní a chcú vyhrať všetko. K tréningu sme sa vrátili v dobrej fyzickej kondícii, pretože sme pracovali doma. Ešte sme nemohli cvičiť všetci spolu, ale onedlho to bude možné."

Hra bez fanúšikov

"Rád cítim doping fanúšikov na štadióne, dáva to veľa radosti a motivácie, ale musíme sa prispôsobiť súčasným podmienkam a využiť to, čo sme vypracovali na tréningoch, aby sme zabojovali o naše ciele."

La Liga

"Každý z týchto 11. zápasov bude pre nás ako finále, nepochybujeme o tom, že nás čaká náročná výzva. Musíme si veriť a musíme veriť v to, že môžeme vyhrať a robiť to najlepším možným spôsobom."

Zisk deviateho ligového titulu v rade

"Bolo by to úžasné, pretože získať toľko titulov v rade nie je jednoduché. Po celý čas mám motiváciu a chcem vyhrávať ďalšie trofeje. Len málo hráčov v histórii sa môže pochváliť niečím takým. Chcem vyhrať svoju deviatu ligu s Barcelonou."

zdroj: fcbarcelona.com
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
Reekwon Admin
2020-05-31 10:05:45
Bohužel liga je také to jediné, co tým může letos vyhrát a i to bude do značné míry obtížné. Nikdo neví v jaké formě se týmy do ligy vrátí, protože svým způsobem, jako by liga začínala znovu. Hráči měli čas na odpočinek a vyléčit zranění a všechny týmy teď budou 100%. Vzhledem k našemu losu a losu Realu Madrid si nemůžeme dovolit ani jedno zaváhání.
2020-05-31 21:54:03
Ako ja mám pocit že Neapol nás zdola - lebo to ako sa on vrátil na scénu bolo neskutocne...
Najprv kríza a dvanáste miesto v tabuľke, teraz už 5. myslím a v skupine porazili aj Liverpool napr. Navyše maju také útočné indivíduá ako mertens...