Kapitán Argentíny poskytol krátke vyjadrenie pre denník El Pais týkajúci sa pandémie koronavírusu. Argentínčan si myslí, že už nič nebude také ako predtým.

"Takmer všetci máme pochybnosti o tom, aký bude svet po tom, čo sa stalo. Okrem karantény a situácie, ktorá nás prekvapila, veľa ľudí to neznášalo dobre, pretože pandémia mala na nich reálny vplyv. Myslím si, že v tejto kríze sme zažili veľa negatívnych rečí, ale nič nemôže byť horšie ako strata ľudí, ktorých máte najradšej. To spôsobuje veľkú frustráciu a podľa mňa je to najviac nespravodlivé," povedal Messi.

Leo dostal otázku, či sa podľa neho všetko vráti do normálu: "Futbal už nebude rovnaký. Nielen futbal, ale aj život bude iný. Budem spomínať na túto pandémiu s ľútosťou a frustráciou kvôli tým, ktorí najviac trpeli, keď prišli o svojich blízkych. Som tiež veľmi vďačný ľuďom, ktorí bojovali s vírusom v nemocniciach," pokračoval.

"Vraciame sa k tréningom, do súťaží, k tomu, čo sme robili za bežných okolností, ale všetko bude potrebné obnoviť odznova a postupne. Bude to veľmi čudné pre športovcov a pre každého, kto musí zmeniť svoju pracovnú rutinu," dodal.

zdroj: El Pais
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2020-05-31 19:15:09
OT: PSG natrvalo odkúpil Icadiho z Interu
2020-05-31 23:57:39
OT: Barca bude hrať zápas 13.6. proti Mallorce o 22:00 a 16.6. proti Leganes taktiež o 22:00