Legendárny Brazílčan Ronaldo Nazario vyhlásil, že najlepším hráčom na planéte je Lionel Messi. Zároveň poukázal na ďalších najlepších hráčov.

Ronaldo, ktorý kedysi hrával ako za Barcelonu, tak aj za Real Madrid, bez zaváhania uviedol, že Messi patrí medzi najlepších hráčov v histórii futbalu a v súčasnosti je určite najlepší. Medzi najlepších hráčov v súčasnosti podľa Brazílčana patrí aj Mohamed Salah. "Messi je samozrejme číslom jeden, je taký talent, že niekoho podobného uvidíme tak o 20-30 rokov. Taktiež sa mi páči Salah, Hazard, Neymar, veľmi rád ho sledujem hrať, samozrejme, Mbappé," uviedol v rozhovore pre madridský denník AS.

Zlatan Ibrahimovič prednedávnom porovnával práve Mbappeho s Ronaldom Nazariom a uviedol, že 19-ročný útočník PSG je už teraz hviezda: "Mnohí ľudia hovoria, že vyzerá ako ja. Je veľmi rýchly, má skvelý pohyb, strieľa naozaj dobre s oboma nohami, zaznamenal skvelý pokrok. Máme podobné vlastnosti, ale tieto porovnávania sa mi nikdy nepáčili, zvlášť medzi rôznymi generáciami, pretože tieto situácie sú iné," vyhlásil Ronaldo.

zdroj: ibtimes.com
foto: as.com

Diskusia

9 komentáre
2020-06-01 13:50:11
Aktuální TOP5 je Messi, Mbappe, Sancho, Lewa a KDB.
2020-06-01 13:58:34
Tu by som jedine namietal v tom, že Mbappe ma ešte na čom makať aby dorástol na Ronalda...