Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Vzťah Juventusu s Dembélém" - Mundo Deportivo informuje, že Francúz priaznivo reagoval na možnosť hosťovania v Turíne. Juventus má o hráča záujem, išlo by o hodnotnú posilu a pre krídelníka je to zas šanca na pravidelné minúty, aby mohol zlepšiť svoje hodnotenie. Leo Messi, Arthur a Jean-Clair Todibo podporili Georgua Floyda. Denník publikoval článok o desiatich výzvach Josepa Mariu Bartomeua na najbližších 10 mesiacov. Horná časť titulky: Lautaro Martínez už povedal Interu, že ak odíde, tak len do Barcelony a taliansky klub pracuje na tom, aby pohľadal jeho nástupcu na prestupovom trhu. Minister zdravotníctva absolvoval stretnutie s Piquém, Carvajalom, Illaramendim a Kokem. Mundo Deportivo píše aj o výzvach Rafaela Nadala v súvislosti s jeho 34. narodeninami. GP Formuly 1 v Španielsku sa bude konať v termíne od 14. do 16. augusta.

"Lautaro - Barka: ok" - Sport informuje, že útočník by s Barcelonou podpísal zmluvu na 5 sezón a zarábal by približne 12 miliónov eur ročne. Inter už odpísal útočníka do straty, ale s katalánskym klubom stále nemá žiadnu dohodu. PSG komplikuje návrat Neymara a zvyšuje cenu Pjanića. Boli zverejnené termíny prvých pretekov Formuly 1, ktorá sa vráti 3. júla. Denník informuje, že Liga Majstrov hľadá nový formát a kluby sú naklonené odohraniu Final 8 v Lisabone. "Cítim sa dobre, pretože moja rodina je tu šťastná" - povedal Ter Stegen, ktorý stále rokuje o predĺžení zmluvy.

"Otvorená diskusia" - L'Esportiu píše, že španielska vláda nevylučuje prítomnosť fanúšikov na štadiónoch v tretej fáze otvárania ekonomiky, ale uvádza, že všetko závisí od aktuálneho vývoja pandémie a tieto zmeny nezavedie na miestach, kde to nebude možné urobiť. Prezident Las Palmas v rozhovore pre denník povedal, že jeho klub nechce vytvárať žiadne konflikty. Grand Prix Formuly 1 sa v Barcelone bude konať 16. augusta bez fanúšikov. Manresa podpísala MVP nemeckej ligy, Scotta Eathertona. Aitor Egurrola predĺžil zmluvu v hokejbalovou Barcelonou do roku 2021.

"Zidane sa vyzbrojuje" - Marca informuje, že tréner Realu disponuje útočným arzenálom zloženým dokonca z desiatich ofenzívnych hráčov. Francúz si musí dobre vybrať a prerozdeliť úlohy, aby v útoku získal silu. Benzema, Hazard a Asensio sú na začiatku vo výhode. Epidemiológ Fernando Simon nevylučuje otvorenie štadiónov pre fanúšikov v tretej fáze uvoľňovania ekonomiky, ale varuje, že by nebolo spravodlivé, ak by niektoré štadióny boli otvorené a iné zas nie. Návrat hlási aj portugalská liga, Porto a Benficu delí len jeden bod. Denník predstavil aj reportáž o tom ako španielski športovci využívajú sociálne siete. Barcelona musí počas júna zarobiť 70 miliónov eur z predaja svojich hráčov. Marca píše aj o prísnom zdravotnom protokole, ktorý bude platiť počas ligy ACB vo Valencii.

"Dôraz na Sancha" - AS píše, že Real Madrid sleduje reprezentanta Anglicka. 20-ročný krídelník strelil 17 gólov a zaznamenal 17 asistencií v Bundeslige. Vyššia rada pre šport pozastavila plán Las Palmas a vylúčila verejnosť zo zápasu s Gironou. Denník píše o skrývaní pozitívnych výsledkov na koronavírus u piatich hráčov a dvoch členov trénerského štábu Barcelony, ktorý túto chorobu prekonali. Sezóna Formuly 1 sa začína 3. júla.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.