Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

Mundo Deportivo dnes informuje, že Luis Suarez onedlho dostane zelenú do hry a bude dostupný na zápas s Mallorcou. Útočník trénuje v skvelom rytme a bude dôležitou posilou pre Setiéna v koncovke sezóny. Sevilla čaká na koniec sezóny vo veci Rakitića. Éric García je možnosťou pre Barcelonu na rok 2021. Neapol predá Fabiana len vtedy, ak za neho dostane veľmi dobrú ponuku. Tridente Zidana - Asensio, Benzema a Hazard sú trojicou hráčov na koncovku sezóny. Súd povolil hrať ligové zápasy aj v pondelok a piatok. Barça zahrá s Penya 17. júna na začiatok Ligy Endesa. 40% cyklistov tvrdí, že majú astmu.

"Pozor na nového Piquého" - Barcelona pozorne sleduje Érica Garcíu, stopéra Manchestru City, ktorý vyrastal v La Masii. Hráč má zmluvu do konca sezóny a môže sa vydať v šľapajach Piquého. Mourinho je únikovou cestou pre Coutinha. Brazílčanovi sa páči Premier League. Miranda zostáva v Schalke aj v budúcej sezóne. Lluis Cortes automaticky predĺžil zmluvu s Barcelonou o ďalší rok. Zápas Barçy s Penyou odštartuje finálovú fázu Ligy Endesa.

"Antikríza" - Barça TV+ je vlajkový produkt komerčnej ofenzívy Barcelony, vďaka ktorému chce klub ročne zarábať ďalších 300 miliónov eur. Platforma obsahuje vyše tisíc hodín videomateriálov o klube. Barça dosiahla úplnú dohodu s Lautarom, ale rokovania s Interom sa neposúvajú. PSG si Neymara cení na 175 miliónov eur a táto suma je mimo dosahu Blaugranas. Katalánske derby na začiatku finálovej fázy Ligy Endesa. Espanyol potrebuje na udržanie sa v lige všetkých hráčov.

"Odchádza, aby sa vrátil" - Mono Burgos ukončil úspešnú spoluprácu so Simeonoem. "Dovidenia" - hovorí a chce sa rozlúčiť víťazstvom v Lige Majstrov. Barcelona môže požiadať hráčov o ďalšie zníženie platov. Sergio Ramos chce 'zmeniť' číslo - po štyroch Ligách Majstrov, Klubových Majstrovstvách sveta a Superpohárovch je čas na piaty titul v Španielsku. Šport sa vrátil - kone v San Sebastián začali éru po pandémii koronavírusu. Rolfes z Bayeru: "Všetci chcú Havertza."

"Najviac sa obávame zranení" - Saul myslí len na výjazd Atlética na San Mamés, hoci mal určité pochybnosti: "Myslel som si, že liga sa nedohrá." Zidane sa obrátil k Di Stefanovi. Tréner tam viedol Castillu v 28. zápasoch. Messi netrénoval z preventívnych dôvodov. Muno Burgos sa rozlúči s Atléticom po skončení sezóny. Ocenenie princeznej z Astúrie pre zdravotníckych pracovníkov. Porota vyzdvihla hrdinského ducha ich obetavosti.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2020-06-04 08:29:58
Eric Garcia - "hrac ma zmluvu do konca sezony." Na transfermarkete pise ze mu contract expiruje az v lete 2022