Massimo Moratti, bývalý dlhoročný prezident Interu Miláno, poskytol rozhovor pre rozhlasovú stanicu Cadena SER, v ktorom okrem iného hovoril aj o možnom prestupe Lautara Martíneza do Barcelony.

Lautaro Martínez

"Inter si chce Lautara udržať, samozrejme preto, lebo ide o silného hráča s veľkým potenciálom. Snom všetkých fanúšikov je však mať niekoho ako on, ale všetko závisí od vôle hráča a od ponuky Barcelony. Myslím si, že Lautaro sa cíti veľmi komfortne, ale hovoríme o Barcelone a možnosti hrať po boku Messiho a to je veľkou ambíciou každého hráča."

Výmena

"Je tu jeden Messi, ktorý nie je zlý... (smiech). Nie, pravda je taká, že neviem, ktorý hráč Barcelony by mohol byť pre Inter užitočný, takže neviem povedať."

Lautaro či Eto'o

"Ide o dvoch rôznych hráčov. Vždy som bránil Eto'a, pretože vyhral všetko a mali sme fantastický vzťah. Vedel som, že je veľmi silný, poznal som ho, ale neočakával som, že bude pre mužstvo tak užitočný. Zmenil náš tím, dal mu silu a pokoj. Vniesol oveľa viac, než som mohol očakávať. Lautaro je skvelý útočník, ktorý vo svojej kariére dosiahne veľké veci."

Kúpa Messiho

"Vždy bol veľmi prepojený s Barcelonou. Podpísať Messiho je snom mnohých, ale je to sen, ktorý nie je možné zrealizovať. Počas mojej éry som ho nedokázal kúpiť."

Najlepší hráč

"Messi, Maradona, Pelé, Ronaldo... Všetci sú symbolom, výnimoční a fantastickí hráči, ale Messi dokáže strieľať góly ako Pelé, pritom hrá pre celé mužstvo."

Arturo Vidal

"Má silný charakter a môže byť skvelým hráčom pre každé mužstvo."

Luis Suarez Miramontes

"V Interi vyhral veľmi veľa. Mal štýl, bol najmodernejším futbalistom akého som kedy videl. Veľa behal, mohli sme mu poslať loptu na 60 metrov a nezastavil sa. Bol inteligentný, góly strieľal s obrovskou gráciou. Povedal by som, že zmenil spôsob hry futbalu."

zdroj: Cadena SER
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.