Luis Suarez poskytol rozhovor pre klubové médiá. Prezradil ako sa cíti po niekoľkých mesiacoch rekonvalescencie.

Pocity

"Cítim sa veľmi dobre, prispôsobujem sa tréningu so spoluhráčmi. Návrat po zranení je vždy zložitý, pretože sa objaví určitý strach, ale teší ma možnosť trénovať so spoluhráčmi."

Karanténa

"Je to veľmi zložitá situácia pre deti, ktoré majú povinnosti v škole, ale množstvo ľudí sa má ešte horšie. Ja som trénoval doma a čakal som na možnosť vrátiť sa k tréningom."

Dôsledky koronavírusu

"Postupom času sa všetko vracia do normálu napriek úmrtiam mnohých ľudí. Teraz si môžeme o trochu viac užiť život a deti môžu chodiť na prechádzky."

Návrat La Ligy

"Prispôsobujeme sa hre v horúčavách a bez fanúšikov to bude čudné. Sústredíme sa na vyhrávanie zápasov, aby sme získali titul, všetci to chceme."

Kubala v najlepšej trojke strelcov Barcelony

"Rekordy a výzvy prichádzajú samé. Sústrediť sa treba na to, aby človek pomohol mužstvu. Ak existuje možnosť predbehnúť takého historického hráča ako Kubala, vždy je to dobrá správa, pretože môžete zanechať svoju stopu v tak veľkom klube ako Barcelona."

Liga Majstrov 2015

"Bol to jeden z najlepších momentov v mojej kariére. Vyhrali sme Ligu Majstrov a ja som po Leovej prihrávke strelil gól na 2:1. Užívali sme si treble, je to vysnívaná situácia, na ktorú nikdy nezabudnem."

zdroj: fcbarcelona.com
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.