Antoine Griezmann poskytol rozhovor pre Los Ángeles Times. Podobne aj v rozhovore na Twitch s basketbalistami Barcelony Nikom Miroticom a Aleksom Abrinesom porozprával niečo o obnovení La Ligy či o svojej budúcnosti.

Koniec kariéry v MLS

"Neviem, v ktorom klube, ale naozaj chcem hrávať v MLS. Mojim cieľom je ukončenie kariéry v MLS, s možnosťou dobrej hry, aby som bol dôležitou súčasťou mužstva a bojoval o titul."

Ďalšie ciele

"Víťazstvo v La Lige a Lige Majstrov s Barcelonou by bol splnený sen, je to takisto cieľ. Po výhre toho, čo príde, sú ešte ďalšie Majstrovstvá sveta v Katare. A neskôr MLS."

Zápasy bez fanúšikov

"Prvý zápas hráme v Mallorce, ale bude to veľmi čudné hrať bez fanúšikov. Niečo také zažijem po prvýkrát. Videl som, že v Nemecku umiestnili na tribúny fotografie fanúšikov. Je veľmi čudné počuť na ihrisku všetko. Zostáva ešte 11 kôl La Ligy a neskôr nás čaká Liga Majstrov, ale stále nevedia ako ju zorganizujú. V La Lige odohráme viac ako jeden zápas týždenne."

Už nech sa hrá

"Je to prvýkrát, kedy mám tak dlhú prestávku, pretože predtým boli Majstrovstvá sveta či Európy. Nikdy som doma nestrávil toľko času, mohol som hrávať hernú konzolu, či byť s deťmi. Potreboval som však loptu, behať... V priebehu karantény som dbal o výživu a o podobné veci, ale behanie na páse je niečo iné."

Basketbal je veľkou záľubou

"V Madride som mal basketbalové ihrisko, aby som mohol vypnúť od futbalu. Po tréningu som sa najedol a hrať som začínal okolo 16:00 do 18stej či 19stej. Keď mám dovolenku, rád cestujem do Ameriky, aby som si pozrel zápasy."

zdroj: marca.com mundodeportivo.es
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2020-06-05 11:56:36
Ani sa nečudujem. Pokial nevysiel z la masie a nezacinal tu tak tu neukonci karieru. Nema v tah s tymto klubom ako napr messi xavi iniesta a pod. Pre nich klub znamenal vsetko pre hracov ktory sem prisli ako dembele griezmann a pod to je len klub kde hraju a dostanu vyplatu. Jasne ze messi a spol manu vyplatu ale oni maju srdce pre barcelonu. Mozno keby mame v zaklade 6 7 hracov co tu vyrastali tak by aj tie vysledky vyzerali inac