Chorvátsky záložník opäť komentoval otázku svojej budúcnosti. Tentoraz tak urobil v rozhovore pre nemecký Sport1. V rozhovore zdôraznil, že plánuje zostať v Barcelone.

Chcem zostať v Barcelone

"Nehnevám sa na nikoho, stále mám skvelé vzťahy so všetkými v klube a som veľmi vďačný za čas strávený v Barcelone. Som tu už veľmi dlho, takže by som chcel, aby sa so mnou otvorene hovorilo o všetkom. Chcem mať jasno v tom, ktorým smerom sa klub vydal. Cítim, že sa chceme vydať spoločnou cestou. Vždy som otvorený rozhovoru a uprednostňujem to robiť napriamo, nie cez prostredníkov. V Barcelone som stále šťastný. Moja manželka sa tu takisto cíti veľmi dobre."

"Viem ako funguje futbalový biznis, šéfovia musia vytiahnuť z klubu to najlepšie. Mám však právo rozhodnúť sám o sebe a o tom, akým smerom sa chcem vydať. Chcem to opäť vysvetliť."

Chce pravidelne hrať

"Vždy chcem byť šťastný a trénovať s úsmevom. Ak to tak nebude, musíme si sadnúť a pohovoriť. Okrem toho chcem samozrejme pravidelne hrať, tak ako moji spoluhráči. Chcem aj naďalej zostať dôležitou súčasťou Barcelony a užívať si futbal. Ak by to bolo iné, doma by som nepracoval tak ťažko. Som úplne pripravený na zvyšné zápasy, chcem dať zo seba všetko."

Budúcnosť

"Nechcem sa pozerať priveľmi do budúcnosti. Klub vie, že Barcelona je pre mňa ideálna. Vždy podpisujem zmluvu na to, aby som ju naplnil. Stále to chcem. Chcem sa cítiť potrebný, taký je plán. V súvislosti s koronavírusom bude pre nás množstvo vecí nových. Pokiaľ vám niečo prekáža, je potrebné o tom hovoriť. Ja tu chcem zostať ešte veľmi dlho. Moje srdce aj hlava sú rozhodnuté, sú v Barcelone. Takže v budúcej sezóne."

Ťažká prvá polovica tejto sezóny

"Keď vás tréner nenasadzuje, bolí to. V priebehu mojich prvých piatich sezón som bol hráčom s najvyšším počtom minút na konte. Nebolo to milé, keď neexistovala komunikácia s riadiacimi osobami a nikto mi nevysvetlil moju situáciu. Predovšetkým ma zaskočilo, že nie všetci sa zachovali dobre, čo však pre mňa nemení nič. S príchodom nového trénera to postupne bolo čoraz lepšie. Ja som si vždy zachoval pokoj, teraz čakám na to, čo príde."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

13 komentáre
Revive Premium
2020-06-13 18:28:28
Tak na lavičke sa vždy nájde voľné miesto :)
2020-06-13 18:30:06
Nerozhoduje o tom trenér a vedení? :-/