Talianske médiá dnes upriamili pozornosť na veľmi slabý výkon Lautara Martíneza v sobotňajšom zápase talianskeho pohára medzi Interom a Neapolom. Príčinou tejto situácie je podľa médií to, že Argentínčan má plnú hlavu prestupu na Camp Nou. Talianske médiá informujú, že odchod Lautara do Barcelony je takmer uzatvorený, ale Marca píše, že práve kvôli tomu bude koncovka tejto sezóny pre útočníka nesmierne náročná.

Talianske a španielske médiá dnes informujú o nevydarenom zápase v podaní Lautara Martínza v talianskom pohári medzi Interom a Neapolom. Inter vo včerajšom semifinále len remizoval 1:1 a vypadol z pohára. Forma Argentínčana ďaleko zaostávala za očakávaniami. La Gazzetta dello Sport jednoznačne naznačuje, že je to preto, lebo Lautaro je už mysľou na Camp Nou: "Ringhio [Gattuso; pozn. red.] vo finále, Lautaro v Barcelone" - píše sa na titulke denníka.

"Lautaro je sklamaním a lopta je teraz na Conteho strane. Zvládnuť takúto situáciu nie je jednoduché" - zdôrazňuje La Gazzetta dello Sport. "Nebol na ihrisku. Bol neviditeľný. V prvom polčase vystrelil na bránu len raz" - píšu novinári. La Gazzetta dello Sport tvrdí, že transfer Lautara do Barcelony je istý. Rokovania trvajú už týždne a nikto to nedementoval.

Spoločnosť Mediaset označila Lautara Martíneza počas sobotňajšieho zápasu za "veľmi neprítomného" a je "ľahké, veľmi ľahké" domyslieť si, prečo to tak bolo. "Hlasy pochádzajúce z trhu ho sprevádzajú už mesiace. Pokiaľ Conte nezmení súčasnú situáciu, z Lautara sa na konci sezóny môže stať zaujímavý prípad," dočítame sa.

Pripomenieme, že sobotu sa hrala odveta semifinále talianskeho pohára medzi Interom a Neapolom, ktorá sa skončila nerozhodne 1:1. Do finále postúpil Neapol, ktorý v prvom zápase vyhral 1:0 a v rozhodujúcom zápase nastúpi proti Juventusu.

zdroj: marca.com mediaset, sport.es
foto: twitter

Diskusia

4 komentáre
kluc Premium
2020-06-14 21:55:48
Vymeníme za Griezmanna...
2020-06-14 22:16:21
Lautaro by mal najprv vymysliet ako ho dokaze zo 111 mega vykupky kupit klub ktory je financne na dne