Ďalším súperom Barcelony v La Lige je Leganés, ktorý sa na Camp Nou predstaví už v utorok. Mužstvo Javiera Aguirreho však do metropoly Katalánska pricestuje bez dvoch kľúčových hráčov - Dimitriosa Siovasa a Oscara Rodrígueza.

Grék v poslednom zápase s Realom Valladolid neodohral ani minútu, no na lavičke náhradníkov videl piatu žltú kartu v sezóne kvôli napadnutiu rozhodnutia hlavného arbitra. Stopér je pritom pilierom mužstva. V súčasnej sezóne odohral 18 z 28. zápasov, v 7. prípadoch nehral kvôli zraneniu.

Oscar Rodríguez doteraz vynechal len jeden zápas tejto sezóny. V poslednom zápase s Barcelonou, ktorý Leganés prehral 1:2, Rodríguez strelil jeden gól. V prvom zápase Leganés po obnovení La Ligy takisto dostal piatu žltú kartu a kvôli tomu nebude môcť v utorok nastúpiť proti Barcelone.

Leganés zápas na Camp Nou zastihne v nepríjemnej situácii. S Realom Valladolid totiž prehral veľmi dôležitý súboj 1:2. Mužstvo Javiera Aguirreho je momentálne na predposlednej pozícii v tabuľke, ale má rovnaký počet bodov ako posledný Espanyol, ktorý v tomto kole vyhral zápas nad Deportivom Alavés.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: facebook

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.