Tréner FC Barcelona odpovedal na otázky novinárov po výhre nad Leganés 2:0.

Zápas

"Vedel som, že nebude jednoduchý. Pokiaľ nemáte šťastie a netrafíte sa do siete na začiatku, je to ťažké. Tak to aj bolo. Začali sme veľmi dobre, ale potom sme zaznamenali niekoľko strát a súperovi sme dodali energiu. Stalo sa nám to už aj v Copa del Rey, Leganés nám mohol streliť gól. Neskôr, v posledných 20 minútach sme už mali kontrolu. Súper dobre uzatváral priestor k bránke, nebolo jednoduché nájsť voľné miesto. Našťastie sme ešte dosť šikovní s loptou."

Zmeny

"Existuje množstvo neistôt. Snažím sa dobre rozdeľovať minúty pri pohľade na vývoj zápasu. Chýbala nám výhra nad mužstvom, ktoré sa dobre uzatvára. Keď si až dokonca nie ste istý na lopte, je to o to ťažšie. Leganés hral v obrane až s piatimi hráčmi a bol schopný nám uškodiť."

Nedostatok obratnosti

"V Copa del Rey sme skórovali hneď, dnes nás to niečo stálo. Bolo ťažké dostať sa do situácie sám na brankára."

Griezmann

"Hráči, ktorí hrávajú v strede útoku, to nemajú nikdy jednoduché, keď súper má tak veľa hráčov na malom priestore. Musíte si šikovne hľadať voľný priestor. Griezmann môže mať väčší či menší podiel na hre, ale jeho práca je ohromná. Dnes strelil gól, ktorý mu anulovali. Antoine je mimoriadne dôležitý pre všetkých."

Ansu Fati

"Pred niekoľkými týždňami mal problémy, dnes odohral veľmi dobrých 45 minút, otvoril nám skóre zápasu. Som spokojný, pretože tvrdo pracuje v obrane a pomáha nám."

zdroj: marca.com
foto: facebook

Diskusia

7 komentáre
2020-06-17 07:32:07
kvoli takymto vyhlaseniam sem uz nechodim . po dlhej dobe som si chcel precitat co zas hovorili po tom co vcera predviedli. pocas zapasu som si radsej robil veceru . pamatam na casy ked som hltal ich hru. s takymto vykonom by od bayernu dostali tak 5 kusov urcite a co by nam urobil liverpool ani nehovorim. a co ten griezmann? mne źtak zle este nebolo a to sprachniveny rakitic hral lepsie
2020-06-17 08:36:08
Souper nam neuzaviral cestu k braně ,tu jsme si zavirali sami příšerně pomalou hrou.Oni snad nepochopi,ze dnes moderni fotbal spočívé v bleskovém a přimočarém protiutoku po ziskani mice a ne,že si dam tisíc prihravek kolem stredu hriste a pockam az se souper vrati do obrany .Dokud tohle nepochopíme,tak se na to nebude dat divat