Sky Sports prináša zaujímavé informácie z Talianska. Juventus Turín akceptoval požiadavky FC Barcelona v prípade prestupu Arthura Mela. Taliansky majster zaplatí za mladého záložníka Blaugranas rovných 80 miliónov eur.

Médium tvrdí, že Maurizio Sarri chce okolo Brazílčana vybudovať stred poľa svojho mužstva. Stará Dáma za hráča zaplatí Barcelone 80 miliónov eur. Brazílčan s prestupom do Serie A stále váha, no Juventus mu ponúka ročný plat na úrovni 5 miliónov eur v čistom, čo je omnoho viac ako má v súčasnosti na výplatnej páske na Camp Nou.

Média ďalej uvádzajú, že kluby chcú túto operáciu uzavrieť ešte do 30. júna, hoci iné zdroje informovali o tom, že Fabio Paratici, športový riaditeľ Juventusu, tieto správy dementoval. Verejne ale priznal, že o hráča majú záujem a zostáva im presvedčiť ho k prestupu.

Barcelona chce z Juventusu podpísať Miralema Pjanića. V tomto smere sa kluby zatiaľ nedohodli, pretože Juventus si hráča cení na 70 miliónov eur, no Barcelona je názoru, že nemôže stáť len o 10 miliónov eur menej ako 23-ročný Arthur. Katalánci v každom prípade potrebujú nutne predávať hráčov, aby získali prostriedky na letné posily.

zdroj: Sky Sports
foto: facebook

Diskusia

18 komentáre
2020-06-23 18:17:33
každým dňom sa sám seba pýtam, čomu to ja vlastne fandím lebo toto čo sa tu deje už nemá s Barcou do, kt. som sa pred 15 rokmi zalúbil nič spoločné ..
2020-06-23 18:18:10
To skor bude 80M na Lautara. A v nasej super zalohe bude hrat Busquets s Rakiticom do 40, ale najprv im pridaju na plate...