Ivan Rakitić strelil vo včerajšom zápase Barcelony s Bilbaom víťazný gól. Chorvát po stretnutí neskrýval radosť zo svojho presného zásahu.

Kľúčový gól

"Bol to veľmi dôležitý gól. Bolo pre nás ťažké dostať sa do zápasu. Nebolo to jednoduché, ale mali sme svoj moment a mám radosť, že som mohol streliť svoj prvý gól v tejto sezóne."

Gól po ročnej prestávke

"Tento gól chcem venovať svojej manželka a dcérkam, ktoré to so mnou počas posledných mesiacov vydržali. Len veľmi zriedkavo sa stáva, aby som musel na gól čakať tak dlho, až do 31. kola. Hnevám sa sám na seba, ale taktiež som šťastný, že som mohol pomôcť mužstvu."

Ťažkosti

"Athletic nie je ľahký súper, hral veľmi dobre, výborne sa bránil a nemali sme veľa miesta. Nie je jednoduché prebiť sa cez takúto defenzívu. Mali by sme rýchlejšie hrať loptu a byť pokojnejší. Musíme to zlepšiť v nasledujúcich kolách. Po takejto prestávke to nie je jednoduché, ale najdôležitejšie je víťazstvo."

Šanca na titul

"Vyhrať ligu je vždy veľmi ťažké, preto hovoríme, že je to najlepšia liga na svete. Zápasy sú náročné a vyrovnané. Nepomáha nám to, že štadióny sú prázdne. Musíme zjednotiť sily a byť dobre pripravení až do samotného konca."

Real Madrid

"Je takým istým favoritom ako my. Budeme bojovať do samého konca. Real sa sústredí na seba, podobne ako my v našich úlohách. Chceme zo seba dávať všetko v každom zápase. Veríme v seba a dúfame, že získame titul."

zdroj: movistar, marca.com as.com
foto: youtube.com

Diskusia

4 komentáre
2020-06-24 10:18:23
dufam že na svoj odchod tak dlho čakať nebudeš
2020-06-24 10:38:31
Bohatier Ivan nás spasil :D teraz mu narástol hrebienok ale však právom no vyhral zápas