Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Nastal tvoj čas" - Riqui Puig môže zahrať od prvej minúty vzhľadom na absenciu De Jonga a Busquetsa či takmer uzatvorenému prestupu Arthura. Barcelona zahrá so súperom, ktorý je vo forme a za ktorý hráva viacero jej bývalých hráčov: Oscar, Rafinha a Denis. Potrebná je výhra kvôli pozícii lídra a nutnosti vytvoriť tlak na Real. Setién je optimista: "Som presvedčený, že Real stratí nejaké body". Prehra Realu - basketbalisti nepostúpili do semifinále Ligy ACB, v ktorom si zahrajú Barcelona s Burgosom a Valencia s Baskoniou. Extáza z dôvodu titulu Liverpoolu. Sevilla zakopla a nechala Atléticu voľnú cestu. Davis Cup bol odvolaný a preložený na rok 2021.

"Ste na rade" - Barcelona musí poraziť Celtu, ktorá je vo forme, aby vyvinula tlak na Real a získala pozíciu lídra. Setién sa nemôže spoľahnúť na Busquetsa a De Jonga, čiže môže staviť na čerstvých Puiga a Fatiho, aby vylepšil dojmy. Arthur sa predbežne dohodol na prestupe do Juventusu. Ženská Liga Majstrov: Atlético zahrá s Barcelonou 21. augusta na San Mamés. Klopp píše s Liverpoolom históriu. Real nepostúpil do semifinále Ligy ACB.

"Riqui klope na dvere" - Setién plánuje vsadiť na mladého záložníka kvôli situácii Arthura v zápase, v ktorom nie je priestor na chyby. Výhra Valencie zapríčinila, že Real si nezahrá v semifinále Ligy ACB. Postúpili Valencia s Baskoniou a Barcelona s prekvapením z Burgosu. Klopp posilnil svoju legendu, ukončil 30-ročnú kliatbu Liverpoolu. Hokejbal: Keď Katalánsko porazilo Ameriku. Davis Cup 2020 bol odvolaný.

"Zidane rozširuje herný štýl" - posledným vynálezom trénera je 4-2-3-1 v zápase s Malorkou. Tréner od príchodu do Madridu využil štyri rôzne rozostavenia. "Nech 5 striedaní zostane, vylepšuje dojem z hry" - analýza zmeny predpisov v podaní najviac angažovaných ľudí. Barcelona musí vyhrať a Balaídos bude pre ňu ťažkým testom. Atlético šprintuje smerom k Lige Majstrov, chce zvíťaziť v štvrtom zápase v rade, tentokrát nad Alavésom. Real vypadol z Ligy ACB a v semifinále si zahrajú Barcelona s Burgosom a Valencia s Baskoniou. Guti bol odvolaný z postu trénera Almeríe, mužstvo zanechal v tabuľke na treťom mieste.

"Nedotknuteľní" - dobrá séria Realu Madrid je založená na piatich hráčoch, ktorí zahrali vo všetkých zápasoch od prvej minúty: Carvajal, Benzema, Ramos, Varane a Courtois. Arthur je krok od predaja, ale ešte vycestoval do Viga. Simeone rotuje pred zápasom s Barcelonou. Real je von z boja o titul v basketbale. Semifinále: Barcelona - Burgos, Valencia - Baskonia. Davis Cup bol preložený na november 2021. Rovnako bol preložený aj Fed Cup a to na apríl.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
Marian Premium
2020-06-27 09:20:08
Tak Gerard nemusí toho roku toľko lietať do Madridu. Davis Cup až 2021. ✌️