To, o čom médiá píšu už týždne, naberá na realite. Arthur Melo po včerajšom zápase so Celtou Vigo odletel rovno do Talianska. V Turíne už dnes absolvuje lekársku prehliadku. Všetko je teda dohodnuté.

Spolu s Arthurom do Turína odletel aj klubový lekár Blaugranas, aby preveril zdravotný stav Miralema Pjanića. Vzhľadom na pandémiu koronavírusu a s tým súvisiace reštrikcie, z Talianska sa stále nemôže lietať do Španielska bez špeciálnych povolení a hráči tak absolvujú lekársku prehliadku v Turíne. Tieto informácie potvrdil aj Sky Sports.

Tréner Juventusu, Maurizio Sarri, sa počas posledného rozhovoru vyjadril k budúcnosti Miralema Pjanića už neisto: "Neviem, či Pjanić ešte bude hrať za Juventus, nedostal som žiadne informácie. Nie sú to záležitosti, ktoré by nás zaujímali, prestupový trh sa otvára v septembri. Miralem je profesionál, veci dokáže rýchlo pochopiť. V súčasnosti neviem nič, ale nie som znepokojený. Bude s nami do konca augusta. Dúfam, že s nami zostane aj potom, ale ide o rozhodnutia, ktoré budú prijaté v neskoršej fáze," uviedol v rozhovore pre Sky Italia.

Madridský denník Marca v každom prípade informuje, že Arthur nemusí dohrať súčasnú sezónu v drese Barcelony. Ide o augustovú Ligu Majstrov - hráč môže v auguste obliekať už dres Starej Dámy. Zdá sa však, že Setién s týmto problém mať nebude. Brazílčan mal pod Setiénom odohraných najmenej minút spomedzi všetkých záložníkov a aj v zápase proti Celte Vigo ho na trávnik poslal až v 86. minúte.

Arthur sa v súčasnosti nachádza v Turíne, kam odletel hneď po zápase Celty Vigo s Barcelonou. Juventus pre hráča a jeho najbližších zabezpečil súkromné lietadlo. Spolu so záložníkom do Turína odletel aj jeho otec Aitor a jeho právnik, hoci ten nebol priamo zapojený do rokovaní o prestupe, ale zapojí sa do procesu, aby sfinalizoval posledné jednania. Prekvapením bola prítomnosť Roberta Fernandeza, bývalého športového riaditeľa FC Barcelona. Práve Fernandez sa v roku 2018 postaral o príchod Arthura na Camp Nou. V nedávnom rozhovore uviedol, že ak Barcelona predá Arthura, urobí chybu.

zdroj: skysportes, marca.com sportsmole.co.uk
foto: facebook

Diskusia

21 komentáre
2020-06-28 08:09:01
Keby ho predali tak to este prezijem,kedze mame Puiga,ktory sa chyta sance...Ale vymenit?A za to drevo?Fuuuj,hnus.
2020-06-28 08:14:24
v prd...li :-/ :-/ !!