Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Smrteľný priamy kop" - Mundo Deportivo píše o fantastickom priamom kope Iaga Aspasa, ktorý vzdialil Barcelonu od titulu. Puig spolu s Fatim hrali v základe, Barcelona sa dvakrát ujala vedenia zásluhou dvoch gólov od Luisa Suareza, ale nakoniec sa o víťazstvo pripravila. Arthur odletel do Turína na lekársku prehliadku. Spolu s ním vycestoval aj klubový lekár, ktorý vyšetrí Pjanića. Rufete nahradil Aberlarda pred zápasom s Realom. Espanyol na pokraji vypadnutia stavil na svojho športového riaditeľa. Saul a Costa upevnili tretie miesto Atlética. Basketbalové mužstvo Barcelony čelí Burgosu, Mirotić bol zvolený za MVP ligy.

"Od radosti po smútok" - Riqui Puig a Ansu Fati vniesli sviežosť do základnej zostavy Barcelony, ale ani on, ani génius Messi či dva góly Suareza nepomohli získať tri body. Výmena Barcelony s Juventusom vo veci Arthura a Pjanića je uzatvorená. Hráči dnes absolvujú lekársku prehliadku. Espanyol prepustil Abelarda pred zápasom s Realom. Športový riaditeľ Rufete má zachrániť mužstvo pred vypadnutím.

"Ďalšie sklamanie" - Barcelona vo Vigu len remizovala. Luis Suarez v zápase strelil dva góly. Real Madrid má vďaka zakopnutiu Kataláncov šancu odskočiť v tabuľke. Rufete nahradil Abelarda - športový riaditeľ bol vymenovaný, ale zázračne zachránil mužstvo pred vypadnutím. Predposledný krok - basketbalový tím Barcelony čelí Burgosu. Paula Llistosella, atlétka: "V priebehu karantény som sa trochu položila a teraz už nie som tak motivovaná."

"Voľná cesta pre Madrid" - Marca informuje o zakopnutí Barcelony vo Vigu, ktoré môže využiť Real. Iago Aspas vyrovnal v 88. minúte z priameho kopu v Messiho štýle. Quique Setién: "Máme čoraz menší priestor na chyby." Zidana vracia Casemira do stredu poľa. Espanyol prepustil Abelarda a Rufete má zachrániť mužstvo pred vypadnutím. Opäť Llorente - príchod Španiela odmenil Atlético. Góly strelili Saul a Diego Costa z kontroverzného pokutového kopu. Albert Celades pred ťažkými derby s nabitým Villarrealom. Hráčov Burgos čaká životný zápas. Pedro de la Rosa: "Spolu s príchodom Sainza nadchádza druhá zlatá éra Španielska vo Formule 1."

"Tamudazo Aspasa" - gól útočníka v 88. minúte deprimoval Barcelonu a Realu otvoril cestu k osamostatneniu sa na čele tabuľky. Hráči Zinedina Zidana dnes hrajú s Espanyolom na výjazde. Ten prepustil trénera Abelarda. Opäť raz Llorente - Španiel sa dostal na trávnik v 56. minúte a odmenil Atlético. Mirotić predstaví svoju cenu MVP dnes pred zápasom s Burgos.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.