Diego Simeone hodnotil remízu s Barcelonou na Camp Nou na pozápasovej tlačovej konferencii.

Hodnotenie zápasu

"Voči Barcelone a schopnostiam jej hráčov cítime rešpekt. Je potrebné vedieť narobiť jej problémy v miestach, ktoré prenecháva. Zápas sa hral tým spôsobom, akým to zvyčajne robíme. Začali sme dobre, no Barcelona neskôr strelila gól po zmätku v pokutovom území. Následne sme jej robili problémy v rozohrávke. Pokúšali sme sa o to do samotného záveru, prv s Diegom Costom, potom s Thomasom Lemarom. Naša práca je veľmi dobrá, s výkonom mužstva som spokojný."

Striedanie Griezmanna v 90. minúte

"Bez komentára."

Yannick Carrasco

"Po návrate to nebude mať jednoduché, ale odviedol skvelú prácu. Opäť sa pre nás stáva rozhodujúcim hráčom. Máme z toho radosť. Aj v zápase s Athletic v Bilbau zahral dobre. Dnes odohral svoj najlepší zápas."

Diego Costa

"Bol to typický zápas z jeho strany. Po celý čas pracoval, podporoval mužstvo. Toto nepotrebujeme len od neho, ale aj od iných. Zostáva ešte 5 zápasov a každý z nich bude náročný. Potrebujeme pomoc všetkých hráčov."

Barcelona

"Je to mužstvo s hráčmi, ktorí sa dokážu dobre rozostaviť a zraniť súpera. Niekedy útočí rýchlejšie. Je to iný štýl, než náš, ale patrí medzi tie, ktoré rešpektujem."

Fanúšikovia

"Musíme hráčov podporovať, aby sa čo najviac sústredili na zápas. Ja sa správam rovnako s fanúšikmi na tribúnach, či bez nich."

Finále Ligy Majstrov

"Zachádzame myšlienkami priďaleko. Do augusta máme pred sebou ešte množstvo dôležitých momentov."

zdroj: marca.com
foto: facebook

Diskusia

2 komentáre
2020-07-01 07:45:56
OT: jak to vypadá s Frenkiem???
Neskutečně mi tento parádní hráčík na hřišti chybí, na jak dlouho má to zranění?
Těším se, že snad někdy bude záloha Čerstvá krev Frenkie, Puig a ještě někdo.... Uz mam pokrk Rakitice, Busquetse a Vidal....
K Frenkiemu a Puigovi měl být Arthur. Místo toho 30. letý Pjanic ?‍♀️?‍♀️ vedení fakt v hlavě vym*dáno.
2020-07-01 07:48:14
Jinak včera jsem nekoukal s casama vykopu ve 22h ve všední dny ať jdou do.....
Spat pak 4-5h nelze
Nemuzu být ve Službě jak napr**nej kačer, nejsem PIQUE, který jako správný profík spí 4h