Christophe Dugarry, bývalý futbalista, ktorý obliekal aj dres FC Barcelona a v súčasnosti je komentátorom rádia RMC Sports ostro zaútočil na Lea Messiho v súvislosti s aktuálnou situáciou Antoine Griezmanna na Camp Nou.

"Čoho sa bojí? Chlapca, čo má jeden a pol metra a je napoly autista? Jediné, čo musí urobiť, je v správnom momente ukázať, že má gule. Griezmann stratil sebadôveru a jeho výkony nie sú dobré. Je pravda, že Messi by mu mohol posielať viac lôpt, ale aby som bol úprimný, neprekvapuje ma to. Griezmann stráca lopty, hrá so skrátenou nohou. Mal by sa porozprávať s Messim, aby sa tento problém vyriešil," bez servítky komentoval Dugarry.

Francúz nešetril kritikou ani na adresu Quiqueho Setiéna: "Je to tréner, ktorý sa v tomto celkovo zle pohybuje. Setién je dobrý človek, ale nemá na túto úroveň. Nevedel, koho má striedať. Busquetsa stiahol v 85. minút, aby pustil Ansu Fatiho a Griezmanna nasadil v 90. minúte. To nebolo nič proti Griezmannovi. Ide o to, že nevie ako sa postarať o to, aby jeho mužstvo hralo. Prerástlo ho to. Som presvedčený, že nemá nič proti Griezmannovi, ide o to, že mu to prerástlo cez hlavu," dodal.

zdroj: RMC Sport sport.es
foto: facebook

Diskusia

9 komentáre
2020-07-02 14:04:47
Že ho huba neboli za to čo hovorí na Messiho.
2020-07-02 14:47:21
Prehnal to riadne. Veľmi týmto vyjadrením nevyhral, ľudia ho budú mať za imbecila. Takto nazvať najlepšie hráča histórie, to aj keby mu to nechtiac vyliezlo z úst, tak by sa mal okamžite ospravedlniť.