Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Radosť" - Barcelona získala Šarūnasa a splnila mu sen. Jasikevičius podpísal zmluvu na tri roky, nahradil Pesića. Povedie ambiciózny projekt. Je idolom Palau, ktorý získal už ako culé v Eurolige v roku 2003 a teraz chce nakaziť svojim charakterom mužstvo hladné po úspechoch. Tomič oznámil svoj odchod. Škandál: neodpískaný pokutový kop Carvajala. Martínez Munuera neodpískal penaltu za stavu 0:0. Griezmann sa cíti silný a má podporu mužstva. Chýba mu jeden gól, aby vyrovnal výsledok Neymara v prvej sezóne. Pep urobil uličku slávy pre majstra. Espanyol čaká na dátum, kedy sa potvrdí jeho vypadnutie.

"Griezmann žiada o vysvetlenie" - jeho sestra a agentka Maud požiadala o stretnutie s klubom, aby spoznala príčiny toho, prečo ho tréner posadil na lavičku a ďalšie plány do budúcnosti. Hráč čaká na stretnutie so Setiénom, aby mu ukázal svoju nespokojnosť. Basketbalová Barcelona podpísala nového trénera Jasikevičius. Jeho zmluva na tri roky bola zverejnená v deň, keď Tomič oznámil, že odchádza. Real opäť vyhral vďaka gólu z pokutového kopu. Espanyol na priamej ceste do Segunda Division. Rosell: "Barça musí zmeniť model klubu."

"Je na rade" - Šarūnas Jasikevičius sa vrátil do Barcelony a povedie ju v nasledujúcich troch rokoch. Bol jej hráčom v dvoch predchádzajúcich etapách a fanúšikovia už dlhší čas požadovali, aby ju trénoval. Espanyol sa priblížil vypadnutiu o niečo bližšie. Gól Davida Lópeza ho poslal do vedenia, ale Real Sociedad stav stretnutia otočil. Real vyhral nad Getafe po góle z pokutového kopu a pred Barcelonou má už štvorbodový náskok. Nuria Martínez oznámila, že končí kariéru vo veku 36 rokov. Cesc Fàbregas: "Moja úloha na šampionáte spočívala vo využívaní minút, ktoré som dostal a v tom, aby som bol pre mužstvo dôležitý." V Rakúsku sa vracia Formula 1, favoritom je Mercedes.

Marca píše, že Real je na dobrej ceste k titulu, pretože po výhre nad Getafe, vďaka pokutovému kopu 11 minút pred koncom zápasu, má pred Barcelonou už štvorbodový náskok. Na titul mu stačia 3 výhry a jedna remíza alebo prehra. Getafe však lídrovi priebežného poradia narobilo množstvo problémov. Atlético hrá o pódium, Mallorca o život. Jasikevičius prevzal Barcelonu. GP Rakúska dnes odštartuje minišampionát.

"Na dosah ruky" - Real Madrid porazil Getafe po góle Ramosa z pokutového kopu zo 79. minúty. Pred Barcelonou má náskok štyroch bodov len päť kôl pred ukončením sezóny. Messi mení svoje plány do budúcnosti. Podľa Cadena SER zvažuje svoj odchod z klubu už v roku 2021. João Felix sa chce zviesť na vlne v zápase plnom nádejí s Mallorcou. Carlos Sainz: "Žmurknem na červené auto". V Rakúsku sa vracia Formula 1.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

3 komentáre
2020-07-03 08:33:53
Dalsia vyhra realu o gol vdaka penalte. Dalsie kolo si uz na to musim stavit
2020-07-03 10:00:17
Penalta bola super nafingovana urcite bola dohoda medzi getafe a realom, pekne zohrane divadlo. Je pekne vidiet ako hrac getafe cakal kedy sa ho ma dotknut