Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Dżoker Pjanić" - Bosniak môže vďaka svojej všestrannosti hrávať na mnohých pozíciách v zálohe. Môže nahradiť Sergia Busquetsa, pomôcť De Jongovi a vytvárať presing, no taktiež sa z neho dostať. Tajomstvo súvisiace s novou zmluvou Lea Messiho. Polemika súvisiaca s rozhodnutiami rozhodcov pomáha lídrovi - VAR pomohol Realu v piatich zo šiestich zápasov. Morata a Koke potvrdili nadradenosť Atlética nad Mallorkou. Lewis Hamilton bol najrýchlejší počas skúšok, bude bojovať o 89. pole position. Mundo Deportivo predstavilo aj najdôležitejšie informácie na tému sezóny F1.

"Éric García už teraz" - Sport informuje, že Barcelona začala rokovania s Manchestrom City vo veci bývalého odchovanca. Kontrakt obrancu končí na budúci rok, ale Barcelona ho chce kúpiť už počas tohto leta. Samuel Umtiti opäť utrpel zranenie kolena. Klauzula Lautara Martíneza stratí platnosť už o 10 dní. Dva góly Moratu knokautovali Mallorcu. Basketbalový tím Barcelony pod vedením nového trénera začína s hľadaním formy.

"Pochybnosti" - Leo Messi si nie je istý budúcnosťou Barcelony a zvažuje opustenie mužstva po skončení jej platnosti v roku 2021. Gól Stuaniho zabezpečil Girone víťazstvo počas debutu Francisca. Umtiti má opätovné problémy s kolenom a čakajú ho špeciálne tréningy. Mercedes dominuje počas prvých tréningov v Rakúsku. Prichádza Calathes, Davies predĺžil zmluvu a Pangos odchádza - zmeny v basketbalovom mužstve Barcelony. Pau Ribas sa vracia do Joventutu, ku ktorému sa pripojil aj Jacob Wiley.

"Majstrovský brankár" - Marca poukazuje na najnižší priemer inkasovaných gólov v histórii Realu Madrid, ktorý dosiahol Thibaut Courtois. Žiadny brankár Realu Madrid nevyhral Trofeo Zamora už 12 rokov. Álvaro Morata zabezpečil Atléticu Madrid tretie miesto v La Lige. Messiho hnev znepokojuje Barcelonu. Antonio Martin: "Urobili sme niečo viac, než len vybrali majstra." Renault potvrdil, že sa porozpráva s Fernandom Alonsom o jeho návrate v roku 2021.

"Messi má pochybnosti a Barcelona tŕpne" - AS informuje, že nevydarený prestup Neymara, aféra Barçagate, spôsob prepustenia Ernesta Valverdeho a zníženie miezd zapríčinili, že Leo Messi ukončil rokovania o predĺžení zmluvy. Klub však nevie nič o tom, aby bol Argentínčan nahnevaný. Nečakaný Pichichi po obnovení sezóny - Sergio Ramos má na konte 4 góly, rovnako ako Raúl García, Iago Aspas a Gerard Moreno. Atlético sa baví, João Felix sa nudí - dva góly Moratu sú kontrastom slabého zápasu zo strany Portugalčana. F1 sa začína dominanciou Mercedesu a polemikou, Red Bull sa sťažuje na DAS.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.