Rivaldo sa vyjadril k aktuálnym témam súvisiacim s Barcelonou. Bývalý hráč Blaugranas poukázal na situáciu Antoine Griezmanna, komentoval aj závislosť klubu na Messim a predaj Arthura.

Antoine Griezmann

"V Barcelone to evidentne nefunguje najlepšie, o čom svedčí aj to striedanie na konci zápasu. Ak v zápase ako s Atléticom Madrid nenasadíte od začiatku niekoho ako Griezmann, to znamená, že mu neveríte a považujete ho za nevydarený prestup. Nemôžem uveriť, že majster sveta, bývalá hviezda klubu z hlavného mesta, jeden z najdrahších hráčov v histórii Barcelony, sa dostal na trávnik len v nadstavenom čase zápasu."

Atlético Madrid

"Niektorí si myslia, že mužstvo Diega Simeoneho to malo jednoduchšie, pretože nemuselo hrať na Camp Nou naplnenom fanúšikmi, ale podľa mňa je to len výhovorka Barcelony, ktorá od obnovenia súťaže nie je v dobrej forme."

Barcelona

"Mužstvo má veľké držanie lopty, ale to mu nič neprináša, pretože pre súpera je často predvídateľná. Hráči neriskujú. Nemôžeme byť nebezpeční pre súpera, ak si loptu prihrávate do strán. Barcelona sama umožnila Realu získať titul."

Leo Messi

"Barcelona sa nemôže opierať len a výlučne o Messiho genialitu. Je úžasný, v poslednom zápase strelili 700. gól v kariére. To dokazuje, že je veľký."

Atmosfére v tíme

"Ako hráči, tak aj členovia trénerského štábu by mali nájsť riešenie a zlepšiť atmosféru. Možnože prestávka, počas ktorej sa nemohli stretávať, mala negatívny vplyv na mužstvo, ale to je len krátkodobá výhovorka. Pokiaľ Barcelona prehrá La Ligu a vypadne z Ligy Majstrov, príčinou toho nebude karanténa."

Výmena s Juventusom

"Miralem Pjanić prišiel do Barcelony, pretože je to veľmi dobrý futbalista s obrovskými skúsenosťami, no v tomto prípade sa klub riadil predovšetkým finančným aspektom, nie športovým. Bol by som radšej, ak by Arthur zostal na Camp Nou."

zdroj: as.com
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2020-07-04 10:05:02
Ja to vidim uz minimalně 3 roky,ze hra Barcelony je tragicka,pomala,stereotypni s tisici nic neříkajícími přihrávkami zpet a do stran.A s každým dalším dnem je to víc a víc zřetelnější.A to jsem víceméně laik.Jak je možné,že Barcelona zamestnavá tolik odborníků,treneru a kolem se motá tolik lidí,že to nikdo nevidí a hrají stále to samé ,co již má soupeř přečtené a nevedete to k uspěchu a navíc oči diváka a hlavně fanouška trpí.Tohle nepochopím.
2020-07-04 10:16:46
Přijde mi, že Rivaldo říká jen věci, co buď chtějí lidi slyšet a nebo jsou jasné. Vždy řekne takové věci, co tu ví každej a nepřidá něco navíc, nějakej rozbor atd. Atlético to mělo těžké, Griezman střídal v 90 min, nevěří se mu, Barcelona drží míč a nefunguje to, wau, fakt dík za názor. Kdyby radši řekl, co je špatně atd, nějakej detail a třeba řešení. Takto je to pro mě názor bývalé legendy, která má názor jako 90% lidí, tím pádem nezajímavej.