Víctor Font, kandidát na prezidenta FC Barcelona, poskytol rozhovor pre taliansky web Tuttomercatoweb. Font je názoru, že to, či Lionel Messi zostane v klube je pre Barcelonu nesmierne dôležitá otázka.

Zotrvanie Messiho na Camp Nou

"Messi by mal byť nedotknuteľný. Je jasné, že v mojom projekte sa nachádza miesto pre Argentínčana. Leo celú svoju úžasnú kariéru strávil v Barcelone, je legenda, ktorá sa navždy zapíše do histórie klubu. Jeho zotrvanie je kľúčovou záležitosťou. Podstatné je, aby bol aj naďalej prepojený s Barcelonou, keď zavesí kopačky na klinec."

Koniec Messiho kariéry

"Barcelona bude existovať aj po ukončení Messiho kariéry. Bude to veľmi ťažké, pretože je to najlepší hráč a fanúšikom bude chýbať. Ale Barcelona má už 120 rokov a je verná svojmu modelu, ktorý ju urobil tak silnou. My budeme naďalej pokračovať v našej práci, aby sme mohli súťažiť o všetky trofeje."

Ako ďalej?

"Chcem, aby Barcelona bola stále verná filozofii Cruyffa, ktorá bola zdokonalená Guardiolom. Naďalej sa budeme spoliehať na La Masiu a riadiť klub s rešpektom a rozumom."

DNA Barcelony

"Je najdôležitejšie, pretože práve tá nás odlišuje od ostatných klubov. Tí, ktorí prijímajú rozhodnutia, by na to mali pamätať. Len týmto spôsobom sa nám podarí prežiť a naďalej si užívať hru hráčov na Camp Nou."

zdroj:  Tuttomarcatoweb, Sport
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2020-07-05 08:36:31
"Naďalej sa budeme spoliehať na La Masiu a riadiť klub s rešpektom a rozumom."
Naďalej ? Hmm ..
2020-07-05 18:04:04
Reakcia na názov článku : NIE JE.