Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Dnes alebo nikdy" - Barcelona musí vyhrať, keďže bude vedieť, ako Real zahrá predtým na San Mamés. Villarreal je vo forme a zápas bude testom pre Setiéna, ktorého budúcnosť nie je istá. Očakáva sa, že Griezmann zahrá od prvej minúty, pretože ak opäť zasadne za lavičku, mohlo by to už vyvolať následky. Pekné góly a remíza na Los Cármenes. Bayern získal aj Nemecký pohár. Pole position Bottasa, katastrofa Ferrari. Jan Veselý favoritom na miesto Ante Tomića.

"Posledná šanca" - Barcelona už nemôže zlyhať ak si chce udržať nádej na víťazstvo v lige. Potrebuje víťazstvo z výjazdového zápasu s Villarrealom a Setién musí rozhodnúť, či sa Griezmann vráti do základu. Setién: "Nechcem špekulovať na tému Messiho budúcnosti." Barcelona sa nebojí toho, že Lautarovi uplynie platnosť odstupnej klauzuly. Skúška ohňom pre lídra na San Mamés. Zápas na Cornellà s cieľom vyhnúť sa poslednému miestu v tabuľke. Bottas s pole position, Sainz ôsmy.

L'Esportiu píše, že Barcelona musí dnes večer vyhrať nad Villarrealom, aby mohla naďalej ašpirovať na titul. Quique Setién: "Je to cirkus, v ktorom žijeme a akceptujeme to." Otázka hrdosti - Espanyol privíta mužstvo, ktoré sa nachádza v tabuľke pred ním, v zápase s cieľom vyhnúť sa poslednému miestu. Bottas s pole position pred Hamiltonom. Athletic sa pokúsi prerušiť sériu Realu Madrid na San Mamés. Bayern porazil Bayer Leverkusen 4:2 vo finále Nemeckého pohára. Pepe Aneas: "Sant Adria teraz nemôže riskovať."

Marca píše, že Real a Barcelona dnes odohrajú najťažšie zápasy, aké im ešte zostali do konca súťaže. Zakopnutie Los Blancos môže obnoviť boj o titul, prehra Barcelony ho zas ukončiť. Sainz odštartuje z ôsmeho miesta; pole position pre Bottasa.

"Dva levy" - Real si chce v zápase so solídnym Athletic takmer zabezpečiť titul. Posledná šanca Barcelony. Villarreal má formu a privíta Kataláncov v depresii. Štartuje Formula 1. Bottas s pole position, Sainz ôsmy. Návrat koronavírusu preniesol tenisovú ligu MAPFRE do Barcelony.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2020-07-05 15:11:52
Xavi predlžil zmluvu na dalšiu sezonu OFICIALNE !!!