Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Ožívajú" - Mundo Deportivo píše, že Barcelona ešte nezložila zbrane a v zápase s Villarrealom predviedla svoju najlepšiu verziu, vytvárala si šance, kontrolovala rytmus. Griezmann strelil skvelý gól, Suarez vyrovnal Kubalu a Ansu uzavrel párty. Messi okrem toho dvakrát asistoval. Bartomeu povedal, že VAR nie je spravodlivý a vždy protežuje to isté mužstvo. "Ďalšia hanba" - denník píše, že VAR opäť zachránil Real, pretože Los Blancos daroval pokutový kop a odignoroval inú situáciu, tentokrát v pokutovom území Realu. Espanyol prehral s Leganés a ak nevyhrá na Camp Nou, zostúpi do Segunda Division. Bottas kraľoval v chaose počas Gran Prix Formuly 1 v Rakúsku, na ktorom sa objavili aj gestá proti rasizmu. Basketbalové mužstvo Barcelony pokračuje v pláne obnovy a dnes bude predstavený Jasikevičius.

"Nádej žije" - Sport píše, že Barcelona odohrala najlepší zápas v ére Setiéna a vysoko porazila Villarreal, aby si udržala nádej na zisk titul v Španielsku. Bartomeu povedal, že VAR je nespravodlivý a vždy uprednostňuje ten istý tím. Denník píše o ďalšom škandále v prospech Realu Madrid. Arbiter odpísal pokutový kop po zákroku na Marcela, keď situáciu skontroloval pomocou VAR, ale nechcel nič vidieť pri akcii, kedy Ramos stúpil na nohu svojho súpera v pokutovom území Los Blancos. Espanyol je najhorším mužstvom v Primera Division. Bottas vyhral GP Rakúska a Sainz obsadil piate miesto. Jasikevičius je už v Barcelone.

"Iné tváre" - L'Esportiu informuje, že Barcelona sa stále drží v boji o titul vďaka najlepšiemu zápasu v ére Setiéna. Na kontroverzné víťazstvo Realu Madrid odpovedala Barcelona gólovou nádielkou. Denník píše, že Espanyol prehral tretí zápas pod Rufeteho vedením a mužstvo stále nepozdvihlo hlavy a na konci sezóny zrejme skončí na poslednom mieste v tabuľke. Bottas zabezpečil pred Mercedes víťazstvo v pretekoch plných emócií. "Moja mentalita v Uni je založená na tom, že som trénerom klubu," povedal Éric Suris.

"Majstrovský rytmus" - Marca informuje, že Real si vďaka víťazstvu nad Bilbaom udržal svoj náskok. Mužstvo Zidana sa drží víťazstiev 1:0. Ramos rozhodol o výsledku z ďalšieho pokutového kopu, ktorý nariadil VAR. Athletic reklamoval neskoršiu situáciu s účasťou Raúla Garcíu. Denník informuje, že Barcelona našla najlepšiu verziu Griezmanna. Katalánci po presvedčivom víťazstve naďalej strácajú 4 body na lídra. "Zdá sa, že uprednostňovaní sú vždy tí istí," - Marca cituje slová Bartomeua. Asier Garitano štvrtým trénerom, ktorý bol prepustený po prestávke zapríčinenej pandémiou koronavírusu. Bottas vyhral GP Rakúska, Sainz obsadil piate miesto.

"Vo vrecku" - AS píše, že gól Ramosa po pokutovom kope nariadenom prostredníctvom VAR doviedol Real k ďalšiemu víťazstvu v kontroverznom zápase. Najlepšia Barcelona sa ukázala z dobrej strany v zápase s Villarrealom a Bartomeu zaútočil, keď vyhlásil, že VAR vždy favorizuje tých istých. Denník píše, že João Felix prechádza ťažkým obdobím. Portugalčan bol vystriedaný 21-krát, v Atléticu Madrid si nenašiel svoje miesto a cíti sa dotknutý. Javier Tebas zhodnotil fungovanie systému VAR na "sedmičku" a očakáva, že už nedôjde k prestupom nad 100 miliónov eur, len k niekoľkým operáciám na úrovni 50 miliónov. Bottas vyhral, Sainz piaty a Hamilton potrestaný počas GP Rakúska.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

3 komentáre
2020-07-06 08:20:16
Jedine pozitivum tejto sezony je vypadnutie espanyolu ktory zadarmo odovzdaval kazdu sezonu 6 bodov realu. Ale ak sa nevysetri ta korupcia rozhodcov, tak nema vyznam hrat ligu
2020-07-06 09:58:31
Real by sa mal premenovat na Penal VAR Madrid .... uz su trapni z tych falosnych golov a tesia sa, ako keby boli strelene spravodlivo ....