Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Suarez vyriekol rozsudok" - Mundo Deportivo informuje, že gól Uruguajčana umožnil Barcelone naďalej bojovať o titul a spečatil piate vypadnutie Espanyolu. Barcelona veľmi trpela v posledných minútach proti súperovi, ktorý sa nevzdával a mal oveľa lepšie šance. Fernando Alonso sa vrátil do Formuly 1 v roku 2021 vo farbách Renaultu. Luka Jović je v domácej izolácii, pretože bol v kontakte s osobou, ktorá mala pozitívny test na koronavírus. Betis si na Villamarín vybojoval udržanie v lige. Denník oznámil mimoriadne 20-stranové vydanie o Majstrovstvách sveta z roku 2010.

"Úsmevy a slzy" - Sport píše, že Barcelona po presnom zásahu Suareza zhrabla v derby všetky body a poslala Espanyol do pekla po veľmi náročnom zápase. Zápas bol intenzívny a skončil sa dvojicou červených kariet pre Fatiho a Lozana. Espanyol vypadol do Segunda Division po piatykrát vo svojej histórii po veľmi žalostnej sezóne. "Puyol bol prvý vo všetkom" - denník cituje fragment rozhovoru s Vicente de Bosquem pri príležitosti desiateho výročia Majstrovstiev sveta v Južnej Afrike. Fernando Alonso sa vráti do F1 v roku 2021. Barcelona predĺžila zmluvu s basketbalistom Brandonom Daviesom.

"Právoplatný rozsudok" - L'Esportiu píše, že Luis Suarez rozhodol o výsledku derby v prospech nevyrovnanej Barcelony a poslal Espanyol do Segunda Division po 26. sezónach v La Lige. Denník informuje, že ďalší kandidát na priamy postup otestuje "Franciscov efekt" v Girone. L'Hospitalet, Terrassa, Europa a Sant Andréu zahrievajú motory, aby v Badalone odohrali boje o postup do Segunda Division B. Barcelona predĺžila zmluvu s Daviesom a dementuje špekulácie o možnom návrat Pau Gasola.

"Jović na predaj" - Marca píše, že Real bude analyzovať ponuky za Srba. Útočník nepresvedčil ani z hľadiska športového (2 góly za 770 minút), ani z pohľadu charakteru. V súčasnosti sa nachádza v karanténe z dôvodu možného nakazenia koronavírusom a je to len posledná z viacerých kontroverzií mimo trávnik. Barcelona sa udržala v boji o titul a poslala Espanyol do Segunda Division. Zverenci Quiqueho Setiéna trpeli, aby nakoniec zlomili posledné mužstvo v tabuľke. Fernando Alonso priznal, že sa pokúsi získať Majstrovský titul v Renaulte. Denník informuje, že dnes sa odohrajú dôležité zápasy o udržanie medzi Eibarom a Leganés a Mallorcou a Levante.

"Vrátim sa, som pripravený" - AS informuje, že Fernando Alonso sa vráti do Renaultu, stajne, s ktorou vyhral dvojicu titulov Majstra sveta v F1. Astúrčan podpísal zmluvu na 2 roky s možnosťou predĺženia o jeden ďalší. Suarez potvrdil vypadnutie Espanyolu a Fati a Lozano boli vylúčení. Denník informuje, že Jović je v domácej izolácii v súvislosti s protokolom súvisiacim s koronavírusom. Eden Hazard na druhej strane má zdravotné problémy a môže vynechať zápas s Alavésom.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2020-07-09 09:17:58
Jovic ten nepôjde za draho ?