Antoine Griezmann v poslednom zápase Barcelony na pôde Realu Valladolid požiadal o striedanie, pretože pociťoval bolesti stehenného svalu na pravej nohe. Ako sa neskôr ukázalo, poranil si kvadriceps. Pred prestupom do Barcelony však Francúz patril medzi hráčov, ktorí ani netušili, kedy boli naposledy zranení.

V Barcelone sa už zranil aj Antoine Griezmann - v zápase s Realom Valladolid utrpel zranenie kvadricepsu na pravej nohe a z tohto dôvodu si od futbalu oddýchne niekoľko týždňov. Ide pritom o prvé zranenie Griezmanna za posledných 8 rokov, kedy je nútený vynechať viac ako 2 zápasy v rade. Francúzsky útočník utrpel svalové zranenie naposledy 29. októbra 2012.

Zaujímavosťou je, že išlo o totožné zranenie ako v súčasnom prípade. Vtedy si od futbalu oddýchol na 3 týždne a vynechal dovedna 4 zápasy. Ak by sa tento scenár zopakoval, mal by byť v poriadku na odvetu osemfinále Ligy Majstrov s Neapolom. Médiá v každom prípade informujú, že Griezmann sa počas svojej futbalovej kariéry zraní skutočne len výnimočne. Za posledných 8 rokov prišiel kvôli zraneniu len o jeden zápas a to v decembri 2017. Počas pôsobenia v Atléticu Madrid nehral len vtedy, ak o tom rozhodol Diego Simeone.

zdroj: mundodeportivo.es marca.com
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

5 komentáre
2020-07-13 09:31:41
Neviem co k tomu povedat, kedze uz minimalne 10 rokov mame velku smolu na zranenia. A teda to asi nebude len smola...
2020-07-13 10:09:11
Super, zranený De Jong a teraz aj Griezmann. Paráda