Celta Vigo chce Rafinhovi predĺžiť hosťovanie aj na budúcu sezónu. Hráč Barcelony však nie je presvedčený o tom, že za tento klub chce hrávať aj naďalej.

Barcelona má s Rafinhom zmluvu do júna 2021. Brazílčan v súčasnosti pôsobí na hosťovaní v Celte Vigo. Klub z Galície má záujem spoluprácu so záložníkom predĺžiť - opäť by sa jednalo o hosťovanie na Balaídos na jednu sezónu. Katalánsky denník Mundo Deportivo v každom prípade informuje, že v tejto veci panuje pesimizmus.

Problémom v tomto smere nie sú financie, ale prístup hráča k možnému predĺženiu hosťovania v Celte Vigo. Celú záležitosť komentoval aj prezident klubu, Carlos Mouriño: "Rafinha je vo Vigu šťastný, ale v tejto sezóne veľa trpel. Ak by sa veci vyvinuli inak, možno by sa na isté veci pozeral pozitívnejšie a to dokonca aj rok od svojho príchodu. Je potrebné trochu počkať, uvidíme, čo sa stane."

Mouriño komentoval aj situáciu iného hráča, ktorý predtým hrával v Barcelone - Jeisona Murilla. Aj jeho budúcnosť nie je istá, pretože Kolumbijčan nemá záujem o návrat do Sampdorie, ktorá sa ho zaviazala kúpiť z Valencie za 13 miliónov eur.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: facebook

Diskusia

5 komentáre
2020-07-26 19:48:40
Zas ďalšie hosťovanie my potrebujeme predávať prebytočných hráčov.
2020-07-26 20:00:27
Skoda ho,ked je zdravy tak je to super hrac