García Pimienta sa na pozápasovej tlačovke vyjadril k prehre so Sabadell vo finále play-off. Rezerva FC Barcelona prehrala 1:2 a len tesne jej unikol postup do druhej španielskej ligy. Tréner bol však na svojich hráčov nesmierne hrdý.

Nezlomná Barcelona

"V žiadnom momente sme sa nevzdali a práve to si zapamätám. Moji hráči sa od začiatku do konca pokúšali vyhrať."

Hrdý na hráčov

"Sme nahnevaní, ale formovanie hráčov je ponad všetko. Skúsenosti z týchto play-off sú fantastické. Sme veľmi spokojní a hrdí na túto generáciu hráčov. Sú to víťazi, ktorí nehľadajú výhovorky. Som spokojný s ich postojom a postojom celej Barcelony B v play-off. Skláňam pred nimi hlavu za každodennú prácu, túžbu po zlepšení a oddanosť."

Zápas

"Veľmi nám uškodil vyrovnávajúci gól hneď po obnovení hry. Druhý gól padol hneď po tom, ako Araujo krívajúc opustil trávnik. Druhý polčas bol oveľa vyrovnanejší, keby nie anulovaného gólu, hrali by sme predĺženie."

Gól z ofsajdu?

"Strelili sme gól, ktorý bol podľa mňa v súlade s pravidlami. Tak to vyzeralo v televízii. Okrem toho mohol rozhodca odpísať pokutový kop po zákroku na Arauja, ale neexistujú žiadne výhovorky. Budem si pamätať boj o samého konca."

Puig a Fati

"Ak by s nami bol Riqui alebo Ansu, boli by sme oveľa silnejší, ale hrali sme s tým, čo sme mali."

zdroj: sport.es fcbarcelona.com
foto: twitter

Diskusia

5 komentáre
2020-07-27 11:11:02
Obrovska chyba.
2020-07-27 12:05:19
Myslim, ze trener Acka ich mal pustit. Pride mi, ze postup do druhej ligy by bol ten najvacsi zisk v tejto sezone. Pri nasej forme mozme zazracne uhaluzit zapas v LM ale vyhrat je mission imposible aj ked clovek chce verit.