Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Arthur odchádza" - Brazílčan odkázal Barcelone, že sa nemá v úmysle vrátiť z Brazílie, aby hral v Lige Majstrov. Klub informoval, že ak to neurobí, vyvodí voči nemu disciplinárne dôsledky. Javier Tebas: "Nemám v úmysle rezignovať". Deportivo sa obrátil na súd. Ronald Araujo sa zranil a jeho účasť v zápase s Neapolom je otázna. Vuelta de Burgos - obnovenie cyklistickej sezóny. Javi Garcia sa stal novým trénerom Valencie. Marc Gasol a Ricky Rubio sú blízko návratu do NBA.

"Arthurova vzbura" - hráč sa rozhodol vynechať tréningy pred obnovením Ligy Majstrov a klubu odkázal, že už viac neplánuje obliecť si dres Blaugranas. V súčasnosti sa nachádza v Brazílii a ak sa nevráti, Barcelona ho potrestá. Záložník chce ukončiť zmluvu pred svojim odchodom do Juventusu koncom augusta. Barcelona sa pripravuje na útok na Ligu Majstrov. Mbappé nebude hrať proti Atalante. Javier Tebas nehodlá rezignovať v súvislosti s udalosťami v Segunda División. Barcelonu B čaká revolúcia.

L'Esportiu informuje o tom, že Arthur zostal v Brazílii a nechce sa vráti do Barcelony. Klub ho za jeho trucovanie potrestá. Antonio Hidalgo zo Sabadell: "Musíme rýchlo podpísať posily, chcem vymeniť 20 hráčov". Wu Lei zostane v Espanyole a otázka Morena sa oneskorila. Quartararo - mladý motocyklista, ktorý sa postavil čelom Marcovi Márquezovi. Technický riaditeľ Katalánskej plaveckej federácie, Luis Rodríguez: "Pokiaľ ide o mládež, je potrebné vykonať dôležitú prácu". Obnova volejbalového mužstva Sant Cugat v súvislosti s rezignáciou Vall d'Hebron.

"Enrique Cerezo vsádza na Joãa Felixa v Lige Majstrov" - Marca predstavila rozsiahly rozhovor s prezidentom Atlética: "João tu môže zažiť množstvo úžasných momentov". "Oblak má platnú zmluvu, je hráčom Atlético a to je všetko". "Simeone je číslom jeden, to, čo robí a hovorí, je dobré". "Futbal a kino môže poskytnúť nezabudnuteľné predstavenie". 10 dní do zápasu Realu Madrid s Manchestrom City - najlepší útok narazí na najlepšiu obranu Európy. Arthur štrajkuje - nevrátil sa do tréningov a Barcelona je nervózna. Unai Emery: "Chcem vyhrať trofeje s Villarrealom". Javi Garcia novým trénerom Valencie. Xavi: "Messi je šelma, v roku 2022 bude hrať v Katare".

"Akadémia je peňaženkou" - AS informuje, že Real Madrid chce počas tohto leta zarobiť 100 miliónov eur na predaji svojich odchovancov. Po Achrafovi a Javim Sánchezovi má záujem predať aj Mayorala, Reguilona, Mariana a Oscara. Akadémia Realu Madrid vygenerovala 308 miliónov eur za posledných 11 rokov. La Liga pripravuje play-off o postup už počas tohto víkendu. Real Zaragoza, Almería, Girona a Elche podstupujú testy. Rayo a Numancia predstavili svoje názory. Deportivo sa obrátil na súd. Javier Tebas: "Neplánujem rezignovať. Ešte ma neulovili". Arthur štrajkuje a klub začína disciplinárne konanie - Brazílčan sa mal včera vrátiť do tréningov. Mbappé vynechá nasledujúce 3 týždne - určite nezahrá proti Atalante.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.