Brazílčan zostal v Brazílii napriek tomu, že sa mal vrátiť do Barcelony a odmieta viac hrať za klubu až do svojho prestupu do Juventusu. Katalánsky denník Sport tvrdí, že je nahnevaný na klub za to, že ho dotlačil k prestupu a na Setiéna má ťažké srdce preto, lebo ho nechce poslať na trávnik.

Barcelona na čele so Setiénom nahnevala Arthura natoľko, že sa rozhodol štrajkovať a odmietol sa vrátiť do metropoly Katalánska. Jednak sa mu nepáčilo to, že klub ho donútil k prestupu do Juventusu a nahnevaný je aj na Setiéna, ktorý ho prestal nasadzovať do zápasov. Ak by bolo na Arthurovi, do Juventusu by odišiel aj hneď dnes. Sport informuje, že Brazílčan chce rozviazať zmluvu s Barcelonou a vyvíja na klub nátlak.

Brazílčan dospel k záveru, že nemá zmysel, aby zostával v klube, ak vôbec nehrá. Setién ho po oficiálnom oznámení transferu do Juventusu prestal nasadzovať do zápasov. Sport tvrdí, že záložník sa ocitol v zložitej situácii. Prvotne chcel svoje pôsobenie v Barcelone zakončiť pozitívne, chcel podať dobrý výkon v zápase s Neapolom a následne aj v Lisabone, ak by Katalánci postúpili na záverečný turnaj.

Ale Setién ho odstavil na vedľajšiu koľaj a vôbec mu nedáva príležitosti na trávniku. Druhým problémom je postoj vedenia klubu, ktoré ho donútilo prestúpiť do Talianska, hoci zmluvu mal platnú do roku 2024.

zdroj: sport.es
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

10 komentáre
2020-07-28 10:45:08
A Barcelona zase na něj, že i přes osobního kuchaře, tréninky, omezeni, tak si chodil na párty, kašlal na pokyny lékařů si je ignoroval. Když končím v práci, ať důvody jsou jakékoliv, vždy dokončuji svoji smlouvu, abych uzkazal, že já ten špatnej nejsem a pracoval jsem do konce, protože to je moje vizitka. Holt Arthur je další princezna, které vzali hračku.
2020-07-28 10:50:42
Nikdo se mu nemůže divit že udělal co udělal