Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Lautaro, s podmienkami" - útočník Interu je pre Barcelonu stále prioritou, ale príde len v tom prípade, ak klub akceptuje výmenu a z Camp Nou odíde nejaký útočník. Barcelona chce znížiť jeho cenu z dôvodu krízy spôsobenej pandémiou koronavírusu. Ponuka z MLS pre Suareza. Dembélé už trénuje na trávniku. Barcelona začína konanie voči Arthurovi. Mariano má koronavírus. Útočník nezahrá proti City a v zápase sa s určitosťou nepredstaví ani Agüero. Vicenteho Morena od Espanyolu delí pol milióna eur. Chico Flores je už zdravý: "Niekoľko dní bolo hrozných". Valverde stratil na čiare a Grosschartner prvým lídrom pretekov Vuelta a Burgos.

"Šprint do Ligy Majstrov" - Barcelona odštartovala tréningy s cieľom získať pozitívne dojmy a ašpirovať na zisk veľkej trofeje v tejto sezóne. Griezmann sa vrátil v dobrej nálade a Dembélé vybehol na trávnik a trénoval individuálne. Barcelona začala disciplinárne konanie voči Arthurovi. Brazílčan stále štrajkuje a klub varuje, že s ním nerozviaže zmluvu. Real odizoloval Mariana z dôvodu pozitívneho výsledku na koronavírus. Hrozba vypadnutia pre Fuenlabradu. Pau Gasol chce odohrať ešte jednu sezónu.

"Zostáva Liga Majstrov" - obnovenie futbalovej súťaže bolo pre Barcelonu fatálne, pretože prišla o ligové tituly vo futbale, basketbale aj futsale a rezerva nepostúpila do Segunda División A. Žiadny hráč FC Barcelona po návrate nemá koronavírus. Arthur sa dopustil dvojice vážnych chýb a ak to takto pôjde ďalej, bude prepustený. Veľké zmeny na okruhu Circuit de Barcelona-Catalunya. Maria Teixidor prezidentkou a Josep Luis Santamaria nahradí riaditeľa Joana Fontsera. Katar sa uchádza o možnosť organizácie Olympijských hier v roku 2032. Marta Galimany prekonala národný rekord. Športový sektor dnes pôjde do ulíc, aby sa domáhal opätovného otvorenia.

Marca žiada svoje čitateľov, aby boli opatrní a informuje o pozitívnom výsledku na koronavírus v prípade Mariana: "Mám sa výborne, dúfam, že sa čoskoro vrátim" - uviedol hráč. Určite príde o zápas so City. Zvyšok hráčov nie je nakazený. Vystrašený klub žiada o väčšiu opatrnosť. Guardiola vylúčil účasť Agüera. Fuenlabrada bude dnes svedčiť, hrozí jej potenciálne vypadnutie. Prezident, tréner, jeden hráč a lekár budú vypovedať pred Súťažným výborom. Bunker Ligy Majstrov - neustále kontroly a oficiálny lekár pre každé mužstvo. Arthur a Barca sa nevedia dohodnúť. Klub potrestá hráča a odmieta rozviazať zmluvu. Vuelta a Burgos: rúška, teplomety a amputovaný prst. Juan Matute opäť jazdí na koni po tom, čo prekonal mozgovú príhodu.

"Návrat s pozitívnym výsledkom" - Mariano má koronavírus, je v domácej izolácii a proti Manchestru si nezahrá. Hazard po návrate ukázal, že je pripravený na Ligu Majstrov. Súťažný výbor vyzýva Fuenlabradu k predloženiu dôkazov. Prezident, lekár, Sandoval a Fraile budú dnes svedčiť a okrem nich svoju verziu predstavia aj Iberia, hotel, laboratórium, La Liga, radnica La Coruñe a Výbor rozhodcov. Atlético hľadá nástupcu Adána. Náhradný brankár odchádza a na jeho miesto môžu prísť Roberto, Dmitrovič a José Sa. Cyklistika sa vracia vo veľkom štýle. Po prvej etape je lídrom Grosschartner.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.