Bývalý hráč FC Barcelona je názoru, že Barcelona si s Arthurom musí sadnúť za jeden stôl a snažiť sa dohodnúť na ukončení tejto nepríjemnej situácie, ktorá neprospieva ani jednej strane.

Bývalý hráč Barcelony, Miguel Ángel Nadal, je presvedčený, že FC Barcelona a Arthur Melo sa musia pokúsiť vyriešiť svoje problémy skôr ako sa celá situácia ešte viac zhorší. Nadal varuje, že ide o typ situácie, "ktorá neprináša úžitok nikomu".

Nadal poskytol rozhovor pre Rádio Marca, v ktorom sa ho moderátor opýtal aj na záležitosť s Arthurom Melo, ktorý sa odmieta vrátiť do Barcelony: "Bude najlepšie, ak sa táto záležitosť vyrieši priateľským spôsobom. Verím, že ak si sadnú a porozprávajú sa, navzájom si porozumejú. Je to situácia, ktorá neprináša úžitok ani klubu či hráčovi," uviedol Nadal.

Čo sa týka nadchádzajúcej odvety Ligy Majstrov medzi Barcelonou a Neapolom, Nadal je optimistický a dokonca verí, že Katalánci majú šancu aj na celkový triumf: "Vyhrať túto súťaž je náročné, ale Barcelona pristupuje k zápasu s Neapolom v silnej pozícii. Ak Barcelona získa svoju najlepšiu formu, patrí medzi favoritov na víťazstvo v Lige Majstrov," uzavrel.

zdroj: sport.es
foto: twitter

Diskusia

3 komentáre
2020-07-29 10:59:13
Už to nikoho nezaujíma pokiaľ ma platnú zmluvu v Barce ma sa podriadiť finančné pokutovať čo môžu iné robiť, Arthur už je pre nás nepodstatný
2020-07-29 11:02:06
Uz som si myslel, ze aj Rafael ma do toho co povedat :DDD