Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Plán Messi" - Setién chce, aby Messi v Lige Majstrov šetril svoju energiu na zakončovanie akcií a nie na ich tvorenie. Záložníci mu majú prihrávať loptu, aby si mohol viac vyberať z ofenzívnych akcií. Gerard Piqué je jediným stopérom, ktorý je na 100% dostupný na zápas s Neapolom len 10 dní pred výkopom. NBA sa vracia po štyroch mesiacoch. Ferran Torres prestúpi do City za 25+12 miliónov eur. Koronavírus drží La Ligu v šachu. Pozitívny prípad v Seville (Gudelj), ktorú čaká zápas v Európskej lige, v Almeríi aj v Reale Zaragoza, čo hrozí zrušením play-off.

"Test pre Setiéna" - tréner vie, že v hre je jeho ďalšie pôsobenie na lavičke FC Barcelona a na to, aby zostal v klube, Barcelona musí hrať veľmi dobre. Barcelona ho podporuje a zatiaľ sa nekontaktovala s inými trénermi v očakávaní na koniec sezóny. Luis Suarez nezvažuje odchod z klubu. Vicente Moreno je krok od Espanyolu. NBA sa vracia, aby si vybrala nového šampióna. Koronavírus drží španielsky futbal v šachu. Sevilla, Real Zaragoza a Almería hlásia prvý prípad, ktorý môže mať vplyv na ukončenie súťaže.

"A čo teraz?" - Almería oznámila prvý prípad koronavírusu, čo zatriaslo konaním play-off o postup do La Ligy proti Girone. La Liga a RFEF sú nerozhodné. Aj Real Zaragoza ašpiruje na postup do Primera Division a hlási prvý prípad koronavírusu. 80 miliónov eur a môžeme hovoriť o Coutinhovi. Barcelona ho chce predať, ale pokiaľ ponuka bude nižšia, je možné, že pôjde len na hosťovanie. Po protestoch boli opätovne otvorené športové zariadenia v Katalánsku. Prioritou pre zostavenie obrany Espanyolu je, aby zostal Cabrera. Štartuje finálový šprint NBA bez výrazného favorita. Rafa Martínez: "Pedri Martínez povedal, že ma nechce a už som na to mal dôvod".

Marca píše o poplachu v španielskom futbale z dôvodu výskytu koronavírus v Sevilli, Almeríi, Reale Zaragoza a Reale Madrid, čo ohrozuje ligy. Všetci infikovaní nemajú žiadne príznaky a nachádzajú sa v karanténe. Tréningy boli preventívne pozastavené. Osem nakazených v Nantes v priebehu predsezóny. "Rahm z rodu Seve" - píše primátor mesta Madrid. Immobile má na dosah Zlatú kopačku, keď včera strelil svoj 35. gól v sezóne. Fuenlabrada je názoru, že RFEF útočí na klub. Obrátila sa na súd, ale žaloba bola zamietnutá. "Nevymenil by som moje štyri Ligy Majstrov za Majstrovstvá sveta" - jasný odkaz Benzemu v rozhovore s fanúšikmi. Ferran Torres podpísal 5-ročnú zmluvu s Manchestrom City. Campazzo už povedal, že odchádza z NBA. V Orlande sa dnes obnoví súťaž.

"Alarm Covid" - 3 kluby: Sevilla, Real Zaragoza a Almería hlásia prvý prípad nákazy, čo vyvoláva otázniky nad Európskou ligou a zápasmi play-off. Fuenlabrada sa neúspešne pokúsila podať žalobu na súde a tvrdí, že je pripravená hrať na Riazor po 2. auguste. Benzema: "Nevymením moje 4 Ligy Majstrov za Majstrovstvá sveta". "Od detstva myslím na Zlatú loptu". Valencia predala Ferrana Torresa do Manchestru City. Atlético rokuje o predĺžení zmluvy s Carrascom. NBA sa dnes vracia v Disnyeho 'bubline'.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2020-07-30 08:44:59
Už pár hodin probíhá hlasování o nedůvěře Bartomeua a tady ani slovo. Admini vyndejte hlavy z prdele.