Bývalý brazílsky futbalista sa opäť vyjadril k aktuálnym témam súvisiacich s Barcelonou. Rivaldo sa zmienil o situácii Arthura či blížiacej sa Lige Majstrov.

Arthur

"Táto záležitosť bola zle riadená. Všetko poukazuje na interný problém a vyzerá to tak, že vedenie rozhodlo o tom, aby Quique Setién nemohol využívať hráča. Kvôli tomu bol Brazílčan pre trénera poslednou voľbou do zálohy. Som presvedčený, že v inej situácii by ho tréner mal rád k dispozícii do hry, pretože je to jeden z najlepších hráčov do stredu poľa v Barcelone."

"Z môjho pohľadu to vyzerá tak, že prv prišlo rozhodnutie vedenia klubu a potom trénera. Arthur po oznámení prestupu do Barcelony nebol na 100% využívaný. Nikto nerozumie, prečo sa Barcelona rozhodla využiť ho pri rokovaniach s Juventusom. Je smutné, že jeho príhoda sa takto končí. Určite to neočakával, keď prišiel z Grêmio."

Liga Majstrov

"Už to povedal Messi a ja s ním súhlasím. Barcelona musí zlepšiť svoju hru, ak chce vyhrať nad Neapolom na Camp Nou. Hráči sa musia sústrediť len na zápas a zabudnúť na sklamanie z koncovky La Ligy. Mužstvo Gattusa nebude pociťovať taký tlak bez fanúšikov na tribúnach a zahrá s veľkou nádejou a možná prehra môže znamenať koniec Setiéna v Barcelone."

Neymar

"Z hľadiska profesionality sa značne zlepšil. Vyhýba sa polemike, nemá problémy s inými hráčmi. Myslím si, že je na dobrej ceste, sústredí sa len na futbal a zabúda na zbytočné veci. Jeho kariéra mala veľmi vysoké tempo. Teraz má 28 rokov a zjavne si uvedomil, že by sa mal viac sústrediť na futbal. Takýmto spôsobom môže získať Zlatú loptu. Nie je jednoduché zachovať si chladnú hlavu ak máte slávu a toľké peniaze. Ale zdá sa, že Neymar v novej verzii vyzerá šťastne."

zdroj: as.com
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

6 komentáre
2020-07-30 10:50:07
Vidíte hlupáci??? Koľkí ste hneď nadávali na Setiena že stopol Arthura a ono je to úplne inak. Nemali by ste hneď vynášať súdy obzvlášť ak nevidíte do interných záležitostí klubu
2020-07-30 10:55:56
Od začátku musí být jasný že tohle rozhodnutí není na trenérovi ale je to z vyších míst, vůbec mě tohle nepřekvapuje, sere se to tam po všech směrech!