Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Správa o Trincãovi" - Portugalčan sa od momentu oznámenia prestupu do Barcelony neustále rozvíja a jeho príchod napĺňa radosťou. Od januára zdvojnásobil počet strelených gólov (9) a asistencií (13). Patrí medzi najlepších hráčov v Európe do 21 rokov a jeho hodnota narástla. Je ľavák, všestranný, môže hrať na oboch krídlach, dokáže vystreliť, prihrávať a je rýchly. Čas pre De Jonga bez Busiho a Vidala, Neapol je jeho moment. Torres: Bartomeu mal pravdu s VAR. "Záležitosť Fuenla": RFEF sa prikláňa k Segunda s 24 klubmi. PSG Neymara porazilo Lyon po penaltovom rozstrele. NBA sa vrátila s odkazom. Spoločné gesto proti rasizmu v Orlande.

"City vytvára tlak na Sergiho Roberta" - anglický klub považuje za prioritu príchod všestranného krajného obrancu a Barcelone už oznámil, že má záujem o jej odchovanca. Hráč je šťastný na Camp Nou a nechce odísť, prioritou klubu je predaj Semeda. Umtiti nechce odísť už počas letného prestupového obdobia. Lautaro čaká na Barcelonu, aby prišiel už počas leta. Klub musí predávať, aby si mohol dovoliť zafinancovať túto operáciu. Trincão: "Prichádzam, aby som pomohol vyhrávať trofeje". Barcelona predstavila druhú sadu dresov. Neymar získal treble po penaltovom rozstrele.

"Všadeprítomný" - Gerard Piqué je lídrom na trávniku aj mimo neho a v tejto sezóne je najčastejšie hrajúcim hráčom z poľa. Vo veku 33 rokov si stále udržiava formu. Barcelona predstavila druhú sadu dresov - čierno-zlatej farby. Letná komédia: po intervencii Súťažného výboru je začiatok play-off ešte neistejší. Bez fanúšikov, ale s veľkým ohlasom. Protesty počas hymny pred zápasmi NBA. Judith Vizuete: "Som mladá a musím využívať šance". Racing Point musí pohľadať niekoho na miesto Péreza, ktorý sa nachádza v karanténe a to miesto dostal Hulkenberg.

"Real dokáže zmazať stratu" - Pep Guardiola chváli súpera aj Zinedina Zidana. Tréner City varuje pred majstrom Španielska a jeho skúsenosťami v Lige Majstrov. "Real zapríčinil, že som sa stal lepším trénerom, teší ma, že Zidanovi sa darí". Gesto, ktoré sa zapíše do histórie - mužstvá aj rozhodcovia NBA na kolenách protestovali proti rasizmu v USA. Čo sa tu deje! Súťažný výbor odmietol, aby sa zápas Fuenlabrady s Deportivom zrušil. Federácia už plánuje jedinečnú ligu s 24 klubmi. Ángel Torres: "Ak porazíme Inter, máme veľkú šancu vyhrať Európsku ligu". Madridská radnica navrhuje odvolať turnaj Mutua Open.

"NBA posiela Trumpovi výzvu" - basketbalisti, tréneri a rozhodcovia na kolenách protestovali proti usmrteniu osoby čiernej pleti zavinením polície. RFEF navrhuje Segunda División s 24 klubmi. Súťažný výbor odmietol zrušiť zápas. "Teší ma, že Zidanovi sa darí" - Guardiola nedôveruje Realu. Náročnejšia remontada Márqueza - odvolané boli GP Thajska, Argentíny aj Malajzie. Pérez mal pozitívny test na koronavírus a jeho miesto v Racingu Point zaujal Hulkenberg. Stroll je prekvapením Silverstone.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2020-08-01 10:36:22
V NBA ale hlavne v USA uz ludom dobre *****