Marlon Santos bol hosťom rozhlasovej stanice Cadena SER. S novinármi sa porozprával napríklad aj o tom, že sa chce vrátiť na Camp Nou či komentoval nadchádzajúci zápas Kataláncov s Neapolom v Lige Majstrov.

"Hrať v Barcelone je vždy cťou. Je to môj sen a cieľ, ale teraz myslím na dokončenie sezóny v Sassuolo. Potom uvidíme, čo sa stane," povedal hráč, ktorého Barcelona môže odkúpiť za 20 miliónov eur. Pred dvoma rokmi si klub vyrokoval predaj obrancu za 6 miliónov eur, ak v Taliansku odohrá 50 zápasov, čo sa ešte nestalo. Barcelona si zároveň zachovala právo na 50% zisku z ďalšieho transferu zadáka.

Marlon patrí medzi viacerých stopérov, ktorí neuspeli v Barcelone v posledných rokoch. K rezerve Blaugranas sa pripojil v roku 2016 a o svojich kvalitách nedokázal presvedčiť Luisa Enriqueho: "Neviem, prečo sa tak stalo. Stále k tomuto klubu prechovávam veľký sentiment. Dúfam, že sa vrátim a zrealizujem svoj sen neustálej hry."

24-ročný obranca si je vedomý toho, že stále musí zlepšiť niekoľko vecí: "Odohral som dobrú sezónu, ale je pravda, že musím zlepšiť veľa vecí. Stále som vo veku, kedy sa mi to môže podariť," povedal.

Sassuolo nedávno odohralo zápas s Neapolom, ktorý bude súperom Barcelony v Lige Majstrov. Marlon v tomto zápase hral od prvej minúty a teraz zhodnotil šance Blaugranas na postup do ďalšieho kola Ligy Majstrov: "Neapol je skvelé mužstvo, ale Barcelona je favoritom. Musí byť opatrná, pretože Taliani majú nebezpečných hráčov, najmä v útoku s Milikom a Mertensom. Barcelona má však najlepšieho hráča na svete a myslím si, že môže postúpiť," dodal Marlon.

zdroj: Cadena COPE
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2020-08-01 10:28:56
Pritom zakazdym zahral solidne. Mohol kludne ostat ako 4ti stoper, pozicne bol vyborny a rozohravku tiez.
2020-08-01 15:34:43
pre barcu to bolo nevyhodne ved bol mlady a nádejny oni potrebuju starych a lenivych z velkym platom