Po pondělním volnu byli Blaugranas zpátky v tréninkovém zápřahu v přípravě na sobotní zápas Ligy mistrů proti Neapoli. S týmem trénovali i doposud zranění Griezmann, Dembélé a z části i obránce Araújo.

Barcelona se v úterý vrátila po pondělním volném dnu do tréninkových příprav na důležitý zápas Ligy mistrů proti Neapoli. Trénink přitom přinesl několik dobrých zpráv. Ráno v 9:30, klasicky v Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí, se totiž trenérskému štábu hlásil také Ronald Araújo, stoper Barcelony B, jenž si v posledním zápase rezervního týmu vymkl kotník. Nyní však již hlásí návrat na trávníky, v úterý podstoupil několik lehčích cvičení. 

Zdravotnický barcelonský tým tak bude tento týden sledovat vývoj jeho zranění a uvidíme, zdali bude k týmu na víkendové utkání k dispozici. Bez jeho přítomnosti si však Barcelona zadělává na potenciální problém, neboť kromě Gerarda Piquého a taktéž po zranění vracejícího se Clémenta Lengleta nemá tým k dispozici žádného jiného středního obránce.

Jinak mohl trenér Quique Setién počítat se všemi dostupnými hráči prvního týmu, a to včetně Ousmana Dembélého a Antoina Griezmanna. Chyběl tak jenom zraněný stoper Samuel Umtiti. Setién pak také jako vždy povolal několik hráčů rezervního týmu, jmenovitě se jednalo o Ansu Fatiho, Riquiho Puige, Iñakiho Peñu, Minguezu, Reise, Jandro Orellanu, Monchua a Konrada. 

zdroj: sport.es, youtube.com
foto: facebook.com

Diskusia

1 komentár
2020-08-04 18:34:17
Pre mňa by bola ideálna zostava Ter Stegen Semedo-Pique-Legent-Alba Roberto-De Jong-Puig Messi-Suaréz-Ansu Fati. Suaréz nehrá ideálne ale nie je koho iného postaviť na post hrotového útočníka. Ako falošná 9 Messi nemôže hrať, nemal by mu kto tvoriť hru.