Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Real KO" - Mundo Deportivo informuje, že dvojica hrubých chýb od Raphaëla Varane’a potvrdili vypadnutie Los Blancos z Ligy Majstrov po boji s Manchestrom City, ktorý sa ukázal ako lepší. "Pre Lisabon" - denník píše, že Barcelona je zjednotená, aby dokonala dielo na Camp Nou po remíze 1:1 v prvom zápase s Neapolom a dosiahla postup do štvrťfinále. Lyon vyradil Juventus z Ligy Majstrov napriek dvom gólom Cristiana Ronalda. Basketbalisti Barcelony dnes začínajú trénovať. Deportivo porazil Fuenlabradu 2:1, kvôli čomu druhý menovaný tím si nezahrá play-off o postup do Primera Division.

"Cieľ Lisabon" - Sport píše, že finálová osmička Ligy Majstrov čaká na Barcelonu. Blaugranas sa pokúsia po 13-krát v rade postúpiť do štvrťfinále. Výsledok 1:1 z prvého zápasu je miernou prevahou pre Barcelonu, ale tréner nechce byť priveľmi sebavedomý. Na vrchu titulky: Pep Guardiola vyradil Zinedina Zidana. Aj Cristiano Ronaldo vypadol zo súťaže napriek výhre nad Lyonom. Na spodku titulky: Deportivo porazilo Fuenlabradu, takže v play-off o postup do Primera Division si zahrá Elche.

"Práca v štyroch dejstvách" - L'Esportiu uvádza, že remíza v prvom zápase s Neapolom je východiskovým bodom preto, aby si Katalánci mohli myslieť, že môžu siahnuť na záverečný turnaj Ligy Majstrov v Lisabone. "V žiadnom momente mi nenapadlo, že to môže byť môj posledný zápas v Barcelone," denník cituje Quiqueho Setiéna. L'Esportiu pripomína, že Real už dovolenkuje po tom, čo Varane daroval dva góly výrazne lepšiemu Manchestru City. Adrian Guerrero priznal, že v dlhšej perspektíve chce zakotviť v Primera Division. Fabio Jakobsen sa prebudil z kómy a cíti sa dobre napriek početným zlomeninám.

"Dva darčeky a poďme domov" - Marca informuje, že Real bol v zápase proti nebezpečnému súperovi nedbanlivý a Los Blancos budú chýbať medzi najlepšou osmičkou turnaja. Varane zapríčinil dva góly a Benzema vrátil nádej, no zverenci Zinedina Zidana nepredviedli nič na viac. Obranca priznal, že prehra je jeho vina. Na vrchu titulky: Fuenlabrada prišla o play-off pokutovým kopom z 94. minúty. Elche obsadilo šieste miesto a zahrá s Realom Zaragoza. Deportivo preskočilo Numanciu a sezónu ukončilo na štvrtej pozícii od konca. Cristiano nestačil a do štvrťfinále postúpil Lyon. Denník píše, že Barcelona sa kŕčovo drží Ligy Majstrov, ktorá je pre ňu poslednou nádejou, aby nebola stratená sezóna.

"Potopení" - AS píše, že dva brutálny chyby vyradili Real Madrid z Ligy Majstrov. "Prehra je moja vina, musím to priznať" - uviedol stopér. Denník považuje zápas Barcelony s Neapolom za prvý matchball Setiéna. Absencia Busquesta a Vidala ovplyvní základnú jedenástku. Elche si zahrá v play-off o postup do Primera Division. Mercedes lieta na okruhu v Silverstone. Fabio Quartaro je v Brne v dobrej forme.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

5 komentáre
Marian Premium
2020-08-08 08:41:46
Varanko, viem, cítiš sa pod psa ...Ale pre milióny ľudí si pripravil skvelý večer, veľká vďaka. Nádhera, dúfam že dnes to bude pokračovať s postupom pre našu Barcu.
2020-08-08 09:17:22
2 roky po sebe ziadna penalta ani cervena karta v prospech realu vo vyradovacke LM. 2 roky po sebe vyradenie hned v 1. kole. Nahoda? Urcite nie. Real bez rozhodcov nedokaze vyhrat