Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Messi vedie mužstvo do Lisabonu" - Barcelona porazila Neapol a postúpila do štvrťfinále Ligy Majstrov. Kapitán Barcelony strelil gól a vybojoval pokutový kop a Lenglet so Suarezom dokonali dielo skazy. Sarri bol odvolaný v Juventuse a jeho miesto zaujal Pirlo. Budúcnosť Zidana po vypadnutí Realu Madrid nie je úplne istá. Jasikevičius už pracuje v Palau.

"Do štvrťfinále!" - Barcelona postúpila na rozhodujúci turnaj do Lisabonu. Mužstvo Setiéna porazilo Neapol po skvelom prvom polčase, v ktorom žiaril Leo Messi. Barcelona je 3 víťazstvá od celkového triumfu v Lige Majstrov, ktorú naposledy ovládla v roku 2015. Súperom Kataláncov bude mimoriadne silný Bayern Mníchov.

"A teraz Bayern" - Barcelona porazila Neapol a ohlásila sa v rozhodujúcej fáze Ligy Majstrov v Lisabone. Bude čeliť veľmi náročnému súperovi, ktorým je aktuálny nemecký majster Bayern. Čierna beštia je postrachom bielych - Pep Guardiola vyhral 11 z 19. zápasov s Realom Madrid. Zarco získal pole position na pretekoch MotoGP v Brne. Bottas predbehol Hamiltona na okruhu v Silverstone. Van Aert bol lepší ako Alaphilippe počas šprintu na klasike Miláno - San Remo. Lewandowski strelil dva góly a Bayern rozbil Chelsea 4:1.

"Messi berie Barcelonu do Lisabonu" - kapitán FC Barcelona bol kľúčovou postavou pri víťazstve nad Neapolom. Taliani dvakrát nastrelili konštrukciu brány. Blaugranas by mali zlepšiť úroveň hry počas štvrťfinále Ligy Majstrov. Zidane a prestupy na ďalšiu sezónu v Reale Madrid - prioritou Los Blancos sú posily do útoku. Rozhorčenie z dôvodu možného vylúčenie zo strany Tebasa. Väčšina prezidentov zamietla petíciu Deportiva a Numancie. Julian Nagelsmann: "Atlético je doska, ktorú chceme prevŕtať". Nemecký tréner obdivuje Diega Simeoneho kvôli jeho charizme a aure. Andréa Pirlo nahradil Mauricia Sarriho v Juventuse.

"Nezabudnuteľná večerná lekcia" - Zidane v zápase s Manchestrom City urobil niekoľko prekvapivých rozhodnutí: do základu poslal Hazarda, ktorý nie je v najlepšej forme; Jović prišiel na trávnik na úkor Viniciusa; Real sa nedokázal vymeniť spod tlaku súpera, čo viedlo ku chybám Varaneho; mužstvu chýbala Valverdeho sila, ktorý sa na trávnik dostal až v 83. minúte. Messi chce byť kráľom Európy - kapitán Barcelony doviedol svoje mužstvo k víťazstvu nad Neapolom. Koke: "Sme tri víťazstvá od titulu". Bottas získal pole position, Hulkenberg urobil krok vpred a Sainz obsadil v Silverstone 12. pozíciu. Zarco prerušil sériu Quartarara v MotoGP.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2020-08-09 14:59:22
Ten Bayern bude kruťárna ale teším sa. Ťaženie na výhru v LM budeme mať najhoršie