Jean-Clair Todibo ukončil svoje hosťovanie v Schalke a vrátil sa do Barcelony. Ako informuje katalánsky denník Mundo Deportivo, je málo pravdepodobné, aby Francúz zostal na Camp Nou. Vedenie Barcelony mu v súčasnosti hľadá nového zamestnávateľa.

Todibo strávil posledných 6 mesiacov na hosťovaní v Schalke, kde odohral dovedna 10 zápasov. 12. mužstvo Bundesligy mohlo kúpiť stopéra na trvalý prestup po ukončení sezóny, ale túto možnosť nevyužilo, preto sa mladík vrátil do metropoly Katalánska.

Stopér si je vedomý toho, že vedenie Barcelony neplánuje, aby zostal na Camp Nou. Barcelona za hráča dostala zatiaľ 2 formálne ponuky, ale v otázke jeho ďalšej budúcnosti sa neponáhľa.

Mundo Deportivo tvrdí, že najväčší záujem má Everton a AC Miláno. Včera sa objavil ešte jeden ďalší kandidát, ktorý má záujem o kúpu 20-ročného obranca. Ide o anglický Leicester. Barcelona chce na predaji zarobiť približne 25 miliónov eur. Je to obrovský zárobok ak vezmeme do úvahy to, že ho v januári 2019 kúpila za 1 milión eur.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2020-08-10 09:30:55
Jasne, veď u nás by náhodou ešte niečo zahral a nebodaj by posadil Piquého na lavičku. To dá rozum :-)
2020-08-10 09:58:04
Mě by zajímalo, co na něm tak vidíte. Stojí 25 mil, nikdo ho nechce z velkoklubu. Pep radši dal 46mil do Akého, kdyby to byl takovej talent, tak nám utrhnout ruce za 25 mil ne? Arsenal, Liverpool, Chelsea, City hledají stopery a Todibo ještě stále nemá angažmá.