Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Bayern provokuje" - z klubu pochádzajú vyhlásenia, ktoré berú Barcelonu na ľahkú váhu, čo irituje hráčov, ktorí hovoria: 'Budeme si to pamätať'. Lothar Matthäus: "Bayern by musel urobiť veľa chýb, ale prehral s touto Barcelonou". "Messi čelí svojmu nástupcovi Lewandowskemu, ktorý je najlepším hráčom, nie len najlepším útočníkom". Rummenigge: "Neuer je brankár svetovej špičky a Ter Stegen je stále na ceste, aby sa ním stal". Neymar otvára šou. Brazílčan povedie PSG, ktorý sa môže stať možným súperom Atlética v semifinále. Ødegaard sa na žiadosť Zidana vracia do Realu. Ocampos poslal Sevillu do semifinále Európskej ligy. Alonso dnes začne svoj útok v pretekoch Indianapolis 500.

"Gólový súboj" - Messi je druhým najlepším strelcom v histórii Ligy Majstrov (115 gólov) a teraz bojuje s Lewandowskim, útočníkom v najlepšej forme v tejto sezóne (13 gólov). Argentínčan nastrieľal v zápasoch štvrťfinále Ligy Majstrov dovedna 12 gólov a v 16. zápasoch s nemeckými mužstvami sa presadil až 17-krát. Manchester United tlačí na prestup Ansu! Barcelona tvrdí, že hráč nie je na predaj, ale Angličania sú pripravení zaplatiť viac ako 100 miliónov eur. Messi trénoval s bandážou, ale je v poriadku. Rummenigge zaútočil na ter Stegena. Sevilla je už v semifinále Európskej ligy. Rastie počet nakazených koronavírusom, prípady sa objavili aj vo Valencii, Mallorce, Betise či Espanyole...

L'Esportiu píše, že dnes sa začína finálová fáza Ligy Majstrov v Lisabone, kde atmosféra nepoukazuje na to, že sa tam koná najdôležitejšia klubová súťaž sveta. Súboj Neymarovho PSG a Atalanty - prekvapenia turnaja, otvára štvrťfinálovú fázu. Príchod Flicka zmenil Bayern, ktorý teraz ašpiruje na výhru všetkého. Maria Teixidor: "Na trati pracovali ľudia, ktorí si zaslúžia rešpekt, nemôžeme im dovoliť zomrieť". Sevilla, ktorá porazila Wolves a Šachťar sa prebojovali do semifinále Európskej ligy. Sergio Lozano sa stal najlepším hráčom na svojej pozícii vo futsalovej lige. Kandidatúra Maribel Zamoru na prezidenta Volejbalovej federácie bude preverená Arbitrážnym súdom, pretože sa objavili závažné nezrovnalosti.

"Liga Majstrov je najlepšia a predovšetkým, ak hrám doma" - rozhovor s Joãom Felixom. Hor sa do semifinále. Ocampos zaslúžene premenil 13. rohový kop FC Sevilla. V nedeľu zabojuje s United. Ødegaard sa vracia do Realu a Ceballos je na ceste. Pandémia v španielskom futbale. V testovaní pred začiatkom predsezóny sa objavilo 13 nakazených v jeden deň. Ďalšie štyri pozitívne prípady hlási ženský tím Atlética.

"Ødegaard - luxusná posila" - Real získal Nóra na žiadosť Zidana, ktorý s ním včera hovoril. Real Sociedad už predtým vyzval hráča, aby v piatok začal predsezónu. Ocampos poslal Sevillu do semifinále vďaka gólu z 88. minúty. Cerezo: "Chceme prekonať blok po troch prehraných finále". Dostupnosť Mbappého je neistá do poslednej chvíle. PSG má historickú šancu na postup. Ceballos bol vyzvaný, aby začal predsezónnu prípravu s Realom. Klub ukončil jeho hosťovanie v Arsenale.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2020-08-12 10:42:19
Len aby sa Bayern nepopálil..Dúfam že zahráme najlepšie ako vieme a postúpime.