Barcelona vypadla z Ligy Majstrov, čo znamená, že Arthur Melo sa už čoskoro bude môcť pripojiť k Juventusu Turín. Pravdepodobne sa to stane 23. augusta. Katalánske médiá majú však rozdielne informácie o tom, v akom stave sa celá záležitosť v súčasnosti nachádza.

La Vanguardia uvádza, že právnici klubu sa stretli s predstaviteľmi hráča a dospeli k dohode vo veci nie vysokej pokuty, ktorá súvisí s disciplinárnym konaním, ktoré voči nemu prebieha. Pripomenieme, že Barcelona nepovolila Arthurovi, aby zostal v Brazílii, ten sa však z dovolenky nevrátil a od 27. júla netrénoval s mužstvom. Arthur pricestoval do Španielska až 7. augusta, aby sa pokúsil dosiahnuť dohodu s klubom a 10. augusta sa stretol s Éricom Abidalom. Zápas s Neapolom si nemohol pozrieť naživo, pretože v tom čase nemal výsledky testu na koronavírus. Neskôr s mužstvom neodletel ani do Lisabonu a podľa denníka dostal od klubu povolenie na skorší odchod do nového klubu. Má sa tak stať 23. augusta.

Inú informáciu priniesol katalánsky denník Sport, ktorý píše, že v tejto chvíli nie je rozhodnuté o ničom a nezdá sa pravdepodobné, aby Arthur odletel do Turína ešte v auguste. Stále nie je ukončené disciplinárne vyšetrovanie hráča, ktoré sa pravdepodobne skončí pokutou, ale nie je zrejmé v akej výške.

zdroj: La Vanguardia sport.es
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

4 komentáre
2020-08-16 16:28:47
veľa šťastia, keď sa bude dariť tak v tridsiatke ťa kúpime za 60 melónov
2020-08-16 17:17:51
Sami sa rozhodli ho predať a keď sa mu to nepáčilo (čo sa mu vôbec nedivím) tak mu ešte chcú dať pokutu? To už ten idiot Barto nevie ako získať financie ale pokutovať vlastných hráčov. Hlavne že Barca sa neustále súdi s Neymarom nehovoriac o tom, že ešte Liverpoolu nesplatili peniaze za Coutinha a keď Bayern vyhrá LM tak im ešte budú musieť zaplatiť ďalších 5 melónov. Len aby nakoniec Barca nevyhlásila bankrot.