Rafinha sa vrátil do Barcelony po hosťovaní v Celte Vigo. Stále nie je jasné, kde bude pôsobiť v budúcej sezóne. Kontrakt Brazílčana s Barcelonou sa skončí už o rok a od januára bude môcť rokovať a zadarmo prestúpiť do iného klubu.

Rafinha patrí medzi hráčov Barcelony, o ktorých budúcnosti stále nie je rozhodnuté. Brazílčan uplynulú sezónu odohral na hosťovaní v Celte Vigo, ale klub z Galície sa rozhodol, že ho nekúpi na stály prestup, preto sa hráč vrátil do Barcelony a trénuje v Ciutat Esportiva. Prebiehajúce prestupové obdobie je to posledné, počas ktorého Barcelona môže zarobiť na prípadnom predaji záložníka, pretože jeho zmluva s klubom je platná len do júna 2021 a už od januára bude môcť rokovať o odchode z klubu zadarmo.

Barcelona si cení Rafinhu na 16 miliónov eur a nechce ísť pod túto cenu. Najväčší záujem o služby hráča má práve Celta Vigo, ale aj Leeds Marcela Bielsu, kam však nedávno prestúpil aj bratranec záložníka - Rodrigo. Anglický klub v každom prípade považuje 16 miliónov eur za Rafinhu za priveľa.

Mladší z bratov Alcântarovcov odohral v uplynulej sezóne 32 zápasov a za Celtu strelil 4 góly. Bol to už druhý pobyt Brazílčana na hosťovaní v tomto klube. Predtým si jeden rok odohral počas sezóny 2013/2014. Teraz nad jeho budúcnosťou visí veľký otáznik.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

3 komentáre
2020-09-06 09:46:50
Prodal bych ho do Leedsu.. aspon za 10mega..
2020-09-06 11:13:20
On by sa už na Barcu nemal viazať, ruže by mu tam nekvitli ...