Vedenie FC Barcelona je otvorené predaju Nélsona Semeda. V prípade odchodu Portugalčana z Camp Nou majú Katalánci vyhliadnutú náhradu - Hector Bellerín.

Odchovanec La Masie je s prestupom na Camp Nou spájaný už niekoľko rokov, ale prestup sa nikdy nepodarilo dotiahnuť do úspešného konca. V septembri 2020 bude mať opäť možnosť vrátiť sa do metropoly Katalánska. Barcelona v súčasnosti preveruje situáciu, aby sa uistila, či transfer je vôbec možný. Katalánsky denník Sport tvrdí, že zástupcovia Blaugranas už kontaktovali športového riaditeľa Arsenalu o bližšie informácie. Ďalší pokrok ale nie je známy, no v klubových kanceláriách na Camp Nou prevláda názor, že cenovka hráča je na úrovni 25 miliónov eur. V súčasnosti si to klub nemôže dovoliť, ale situácia sa môže zmeniť v prípade, ak z metropoly Katalánska prestúpi Nélson Semedo.

Portugalčan má na stole množstvo ponúk a môže sa rozhodnúť pre odchod, keďže stále sa nedokázal plne integrovať do prvého tímu. Za jeho predaj je viacero vysoko postavených osôb v klube a preferujú, aby sa transfer udial počas tohto prestupového obdobia. Z tohto dôvodu si klub spolu s jeho agentom Jorgem Mendesom preveril situáciu na prestupovom trhu. Ak Semedo odíde z Barcelony, tak len do Premier League a za primeranú cenu. Veľký záujem o jeho služby má aj Bayern Mníchov, no Katalánci sú skôr za predaj do Anglicka a do úvahy pripadá Manchester City. Katalánci by opačným smerom stiahli Érica Garcíu.

zdroj: sport.es
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

19 komentáre
2020-09-10 16:04:53
xDDD
2020-09-10 16:07:18
Vyborne, uz sme kupili jedneho hraca ktory vo svojom klube podaval podpriemerne vykony - pjanica a teraz kupme este aj Bellerina :D Hraca ktory dokaze len bezat rovno a potknut sa o loptu :D